Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 44-41 (μίνι κοριτσιών)

Με νίκη συνέχισε την εξαιρετική της φετινή πορεία η ομάδα μίνι κοριτσιών του Πανεδεσσαϊκού αντιμετωπίζοντας την ΑΓΕ Πιερίας της παλιάς δόξας του Άρη Γιώργου Χρυσανθόπουλου. Σ' ένα αγώνα με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, η ομάδα της Έδεσσας κατάφερε να δημιουργήσει μικρή διαφορά στα τελευταία λεπτά που τη διατήρησε μέχρι τέλους και να επικρατήσει με 44-41. Οι πράσινες αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα, καθώς από την αρχή του παιχνιδιού τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση η Σιβένα και με υπερπροσπάθεια κατάφερε να επιστρέψει στα τελευταία κρίσιμα λεπτά προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της.
 


Τα δεκάλεπτα: 1ο(04-13), 2ο(20-06)24-19 ημίχρονο, 3ο(06-10)30-29, 4ο(14-12) 44-41 τελικό.

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Πούφλη) : Σιβένα 12(1τριπ.), Καρτσαμάρη Ν.19, Καρτσαμάρη Κ. 2, Σακίτα 2, Σίπκα 2 , Κύκου 2, Χρήστου 2, Μποζίνη 5(1 τριπ.)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *