Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ξεκινούν οι εαρινές εκπτώσεις - Ανοιχτά τα καταστήματα την προσεχή Κυριακή

Αρχίζουν την Παρασκευή οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις, ενώ την Κυριακή 4 Μαΐου τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, βάσει του νόμου για τη λειτουργία των καταστημάτων επτά Κυριακές τον χρόνο.
 
Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, το δεκαήμερο των εκπτώσεων ξεκινά στις 2 Μαΐου και θα λήξει το Σάββατο 10 Μαΐου καθώς οι 10 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Στη διάρκεια των εκπτώσεων επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, ωστόσο, προβλέπονται πολύ αυστηρά πρόστιμα σε περίπτωση ανακριβούς ή παραπλανητικής αναγραφής. Επόμενη εκπτωτική περίοδος θα είναι η τακτική από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου. 
 
 
 
ΠΗΓΗ: ethnos.gr
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *