Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πώς είναι πραγματικά το σώμα όταν χάνεις 78 κιλά -Αυτή η μπλόγκερ το δείχνει (pics)

Η Brooke Birmingham είναι μία διάσημη μπλόγκερ στις ΗΠΑ η οποία πρόσφατα έκανε δίαιτα και έχασε 78 ολόκληρα κιλά. Ο λόγος αυτός ήταν που το περιοδικό Shape της ζήτησε να κάνουν μία συνέντευξη.



Η συνέντευξη έγινε τηλεφωνικά και το περιοδικό ζήτησε από την κοπέλα να τους στείλει μία φωτογραφία. Η Brooke, όμως, τους έστειλε κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου. Τους έστειλε φωτογραφία από το σώμα της όπως πραγματικά ήταν μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών. Το περιοδικό τότε επανήλθε ζητώντας ευγενικά μία φωτογραφία της με μπλούζα.
Η Brooke διερωτήθη γιατί, αφού συνήθως στις σελίδες του όλες είναι ημίγυμνες.

Τότε η μπλόγκερ, αρνούμενη να κρύψει την αλήθεια και το σώμα της όπως είχε γίνει, είπε ότι δεν θέλει να δημοσιευτεί η συνέντευξή της. Αντ' αυτού δημοσιοποίησε μόνη της τη φωτογραφία στο μπλογκ της γράφοντας παράλληλα ένα κείμενο γροθιά προς τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς.

Αυτή είναι η Μπρουκ πριν τη δίαιτα:



Ετσι έγινε η Μπρουκ μετά τη δίαιτα:



Το σώμα της είναι «τσακισμένο» στα επίμαχα σημεία, κοιλιά, μπράτσα και πόδια:





Σε κάθε περίπτωση, είναι τώρα πιο όμορφη:













 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *