Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μήνυμα για τη γιορτή της Μητέρας από το Στάθη Καστερίδη

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους μας. 

Είναι η παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής της μάνας και της κοινωνικής της προσφοράς. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας δημιουργεί λόγους και αιτίες να αναλογιστούμε το ρόλο της μάνας που αποτελεί τον βασικό ιστό της χώρας. 

Απαίτηση όλων αλλά και δική μου, αποτελεί η προστασία της μητέρας και του παιδιού, μέσα από ρυθμίσεις, προνόμια και διευκολύνσεις ώστε να καλύπτεται ο δύσκολος και απαιτητικός της ρόλος σε μια εποχή που μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς και η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αρωγός. 

Χρόνια πολλά στη μάνα που μέσα στη σημερινή κατάσταση καλείται να στηρίξει την οικογένεια και να βρει την ψυχική δύναμη για να μεταδώσει την ελπίδα στους δικούς της ανθρώπους. Να μην της στερήσουμε την ελπίδα. Με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, με υποστηρικτικές κοινωνικές δομές, με δράσεις που θα στηρίζουν την μητρότητα. Αυτός είναι ο στόχος με τον σεβασμό που οφείλουμε στη μάνα. 

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, τις μεγάλες ηρωΐδες της ζωής. 



Στάθης Καστερίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *