Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας επιστρέφει στο ''σπίτι'' του !

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι πλέον επιστρέφει το σχολείο μας στην φυσική του έδρα στο κτήριο που φιλοξενούσε το Πανεπιστημιακό τμήμα.

Μια κατάσταση που βιώσαμε για 12 χρόνια με την λειτουργία του σχολείου μας σε συνθήκες που δεν αρμόζουν σε κανένα παιδί , σε ένα σχολείο κομμένο στα δύο χωρίς καν τις υποτυπώδεις υποδομές με παιδιά και δασκάλους ήρωες και γονείς που κάθε μέρα αγωνιούσαν για την ασφάλεια των παιδιών τους.

Όλα αυτά πλέον θα είναι ένας άσχημος εφιάλτης που πέρασε και δεν θα ξανά επιστρέψει ποτέ, το όνειρο χρόνων για ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό είναι πραγματικότητα. Το σαββατοκύριακο 10- 11 Μαΐου μετακομίζουμε στην φυσική μας έδρα και από την Δευτέρα 12 Μαΐου θα λειτουργούμε εκεί.

Οι αγώνες όλων αυτών των χρόνων δικαιώθηκαν επιτέλους και δεν θα αισθανόμαστε πλέων πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι όταν μάχεσαι για το σωστό και το δίκαιο μπορεί να αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια, κάποιοι να σου βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές αλλά αν επιμένεις και δουλέψεις μεθοδικά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά μας για την υπομονή και τον αγώνα που έκαναν τόσα χρόνια αλλά και για την επιστολή που αυτά συντάξανε και εμείς προωθήσαμε σε όλους τους φορείς και ήταν η καθοριστική κίνηση ώστε το πανεπιστήμιο να αδειάσει τον χώρο από τα υλικά του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για το αγωνιστικό τους πνεύμα και την παρουσία τους όταν αυτό χρειαζόταν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το διδακτικό προσωπικό που κάτω από δύσκολες συνθήκες με αυταπάρνηση εκπαίδευαν και πρόσεχαν τα παιδιά μας, δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ και ήταν σύμμαχοι στο αγώνα μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Έδεσσας και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την ομόφωνη απόφαση για την μεταστέγαση του σχολείου μας. Προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Έδεσσας Κον Γιάννου Δημήτριο γιατί έκανε πράξη όλα όσα μας υποσχέθηκε καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου για την άμεση εξυπηρέτηση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Κον Τσαλικίδη Νικόλαο καθώς και το προσωπικό για την ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και επιστημονική τους επάρκεια που συνέβαλαν στην επιτάχυνση όλων των διαδικασιών.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας




ΠΗΓΗ: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *