Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών ΓΑΣ Έδεσσας και Ζαφειράκη Νάουσας

Το περασμένο Σάββατο η ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας πραγματοποίησε εκδρομή στη Νάουσα για φιλικούς αγώνες με την ακαδημία μπάσκετ του Ζαφειράκη. 

Έγιναν δύο αγώνες με διάρκεια 90 λεπτών ο καθένας. Ο πρώτος αγώνας ήταν για παιδιά γεννημένα τα έτη 2005 έως 2007, ενώ ο δεύτερος ήταν για τα παιδιά γεννημένα από το 2002 έως 2004. 

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Έδεσσας και του Ζαφειράκη αγωνιστήκαν με μεγάλη διάθεση και πάθος, ενθουσιάζοντας τους γονείς τους που παρακολουθούσαν τις αναμετρήσεις από την κερκίδα. Ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή με τους αθλητές/τριες να δείχνουν βελτίωση στις μπασκετικές τους ικανότητες, γεμίζοντας ικανοποίηση τους γονείς τους και τους ανθρώπους του συλλόγου. 

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον Ζαφειράκη Νάουσας για την φιλοξενία και ευελπιστεί σύντομα να την ανταποδώσει. 

Το Σάββατο 31-5-2014 ο ΓΑΣ Έδεσσας θα εκδράμει στην Αριδαία για φιλικές αναμετρήσεις με την ακαδημία του Φ.Ο. Αριδαίας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9:45 μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *