Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δήλωση Διονύση Σταμενίτη για το ζήτημα του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ

Ο βουλευτής νομού Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, μίλησε στον Arena FM για την τροπολογία που έχει κατατεθεί στη Βουλή για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. έβαλε την υπογραφή του για την σχετική τροπολογία) δήλωσε:

"Αυτή η τροπολογία κατατέθηκε στην Βουλή, αλλά έγινε δήλωση από την κυβέρνηση ότι θα αξιολογηθεί θετικά στο επόμενο νομοσχέδιο που θα έρθει στην Βουλή. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η τροπολογία θα περάσει, μάλιστα το δήλωσε ξεκάθαρα και ο πρωθυπουργός ότι αυτή η ρύθμιση θα γίνει νόμος του κράτους. Οπότε αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο, τυπικά σε μια βδομάδα θα είναι νόμος του κράτους.

Πήραμε την πρωτοβουλία να καταθέσουμε αυτή την τροπολογία και να δώσουμε την δυνατότητα στον δήμο και στην αποκεντρωμένη να προχωρήσει στην παραχώρηση. Άλλωστε αυτό το είχε ζητήσει επίμονα ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Αντώνης Σαμαράς το είχε αποδεχτεί. Άλλωστε αποτελεί επιλογή και του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να γίνονται τέτοιες επενδύσεις, οι οποίες είναι και οι μοναδικές που μπορούν να λύσουν σημαντικά το πρόγραμμα της ρευστότητας στην αγορά αλλά και για νέες θέσεις εργασίες. Είναι μια μεγάλη επένδυση η οποία θα είναι κόσμημα για την Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία και θα βοηθήσει πολύ την ανάπτυξη όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και ευρύτερη της περιοχής".

Για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Εκτιμώ και αισιοδοξώ ότι λύση θα έχουμε και με το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ .Δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά γενικότερα ανώνυμες εταιρείες που θέλουν να πληρώσουν οφειλές που έχουν προς το δημόσιο. Θα τους δοθεί μια δυνατότητα να το κάνουν πιο γρήγορα, άμεσα και με μικρότερο κόστος σε ότι έχει να κάνει με τα πρόστιμα και τους φόρους".



ΠΗΓΗ: olapaok.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *