Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πυκνό μυστήριο με την εξαφάνιση της 25χρονης Αγγελικής Πεπόνη από την Πρέβεζα

Πυκνό μυστήριο με την εξαφάνιση της 25χρονης Αγγελικής Πεπόνη από την ΠρέβεζαΟύτε το Πενταμελές Εφετείο Ιωαννίνων έριξε φως στο θρίλερ της εξαφάνισης της 25χρονης Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον Ιούνιο του 2010 από την Πρέβεζα.

Το δικαστήριο καταδίκασε σήμερα σε κάθειρξη δέκα ετών τον 59χρονο φίλο της, τον τελευταίο άνθρωπο που ήρθε σε επαφή με την κοπέλα, ο οποίος, ωστόσο, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ΄εξακολούθηση και καθ΄ υποτροπή.

Σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στις επανειλημμένες ερωτήσεις της μητέρας της κοπέλας για την τύχη της, απαντούσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Οπως και πρωτόδικα, ο 59χρονος δικάστηκε μόνο για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κάτι που επεσήμαναν συνεχώς οι συνήγοροί του, ενώ οι γονείς της άτυχης 25χρονης επέμεναν να τους πει τι απέγινε η κόρη τους.

Μάρτυρες στο δικαστήριο, αλλά και φίλοι της Αγγελικής Πεπόνη, υποστηρίζουν ότι η 25χρονη ήταν έρμαιο στα χέρια του και βρισκόταν μαζί του μέχρι που χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ η εξαφάνισής της απασχόλησε και γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο θάνατος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ζούμε», είπε η μητέρα της και ανέφερε ότι ο 59χρονος τους έλεγε από την αρχή πως η Αγγελική έφυγε με ωτο-στοπ προς άγνωστη κατεύθυνση και τους έστελνε να ψάχνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Παρότι ο ίδιος αρνείται ότι πριν χαθεί ήταν μαζί, στην τηλεοπτική εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή της Πρέβεζας, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος. Αλλά και ο γιος του είπε πως είδε την Αγγελική Πεπόνη στο σπίτι τους το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου 2010, ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της.

Επιπλέον, η έρευνα έφερε στο φως την μαρτυρία μιας φίλης της κοπέλας, σύμφωνα με την οποία, την προηγούμενη της εξαφάνισής της, η Αγγελική βρισκόταν στο σπίτι του κατηγορούμενου και μάλιστα κόντεψε να πεθάνει στα χέρια του.

πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *