Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Εγκαίνια έκθεσης Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, το απόγευμα της Τετάρτης
4 Ιουνίου, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. 

Η φετινή έκθεση περιλαμβάνει εξαιρετικά έργα από πηλό, χαλκό, ζωγραφική (τέμπερες και λάδια), τα οποία κατασκεύασαν παιδιά και ενήλικες που συμμετέχουν στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Φέτος, τόσο στη ζωγραφική όσο στον πηλό και στον χαλκό, βλέπουμε μια διαφορετική τεχνοτροπία και συμμετοχή από μεγάλες ηλικίες. Είτε νεαροί μαθητές είτε μεγαλύτεροι και μεγαλύτερες, που θέλουν να ξεφύγουν από την επαγγελματική πίεση και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, έχουν κάνει μια πάρα πολύ σημαντική δουλειά όλη τη χρονιά και τα έργα τους κοσμούν το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου». 

Και ο Δήμαρχος πρόσθεσε τα εξής: «Εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτές τις δραστηριότητες και θα είναι χαρά μας να είναι όλο και περισσότεροι οι συνδημότες μας που μπορούν να εκτονώνονται αλλά και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους μέσα από το Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του Δήμου Πέλλας. Αξίζουν φυσικά συγχαρητήρια και στους δασκάλους καλλιτέχνες που τόσα χρόνια τους εμπιστευόμαστε και τους εμπιστεύεστε κι εσείς. Πάντα επιτυχίες».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε επίσης η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Ερασμία Λούσπα, οι δάσκαλοι και οι μαθητές των τμημάτων των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων και δημότες που ξεναγήθηκαν στα εκπληκτικά δημιουργήματα των εκπαιδευομένων. 

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι στις 10.00 το βράδυ.








Από το Γραφείο Τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *