Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το Βαλκανικό Σύμφωνο (Σαν σήμερα 5/6)

1954η Ελλάδα, η Τουρκία και η Γιουγκοσλαβία ανακοίνωσαν την ίδρυση του Βαλκανικού Συμφώνου.

1996 μήνυση κατά του ιδρύματος "Αλέξανδρος Ωνάσης" κατέθεσε ο Τιερί Ρουσέλ, κατηγορώντας τα μέλη του ΔΣ του ιδρύματος για οικονομικά σκάνδαλα, δημιουργία εικονικών εταιρειών, αδικήματα υπεξαίρεσης και κατάχρησης, με στόχο να καρπούνται αυτοί και τα παιδιά τους μέσω του ιδρύματος τα εκατομμύρια από τη διαχείριση της περιουσίας της μικρής Αθηνάς.






 



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 5/6
 
1947 Ο κιθαρίστας και μπασίστας Tom Evans (Thomas Evans, Jr. 1947-1983) γεννήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων The Inbeateens, Calderstones, The Iveys. Υπέγραψαν με την Apple Records των The Beatles το 1968 και το 1969 άλλαξαν το όνομα τους σε Badfinger. Τη ίδια χρονιά ο Paul McCartney τους έδωσε το τραγούδι "Come and Get It" το οποίο ήταν και η πρώτη τους επιτυχία. Η μεγάλη αναγνώριση ήρθε στα μέσα της δεκαετίας του '70 με επιτυχίες όπως τα "No Matter What", "Day After Day" και "Baby Blue". Ο Evans συνυπέγραψε μαζί με τον συνεργάτη του, Peter Ham ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια της rock, το "Without You". Έγινε Νο1 και διασκευάστηκε τα επόμενα χρόνια από εκατοντάδες καλλιτέχνες.

1956 Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Psychedelic Furs, Richard Butler (Richard Lofthouse Butler) γεννήθηκε στο Κίνγκστον απόν Τέιμς του Λονδίνου της Αγγλίας. Δημιούργησε το συγκρότημα το 1977 με τον αδερφό του Tim Butler και τον κιθαρίστα John Ashton. Οι μεγαλύτερες τους επιτυχίες τα τραγούδια "Heartbreak Beat" (1987), "All That Money Wants" (1988) και "Until She Comes" (1991). Ο Butler διέλυσε την μπάντα το 1990 και δημιούργησε τους Love Spit Love και το 2000 ανακοινώθηκε η επανένωση των Psychedelic Furs.

Αθλητισμός 5/6
5/6/2005Ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου, 66χρονος Γκι Ρου, έπειτα από 44 (!) χρόνια στον πάγκο της Οσέρ ανακοινώνει και επίσημα την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μία μέρα μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου (2-1 την Σεντάν στον τελικό στο Stade de France) για τέταρτη φορά στην ιστορία της γαλλικής ομάδας, Ο Ρου ανέλαβε την Οσέρ το 1961 και την οδήγησε στο νταμπλ το 1996

5/6/1999Η Παρασκευή Τσιαμήτα του Πανελληνίου Γ.Σ. κάνει πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν με 14.94μ κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Bruno Zauli που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ

 
 

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *