Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 25/6 τα Ζώδια!

Αυτός που το πρόσωπό του δεν φωτίζει, δεν θα γίνει ποτέ αστέρι


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: To επικοινωνιακό σου κομμάτι θα σε βοηθήσει να ελιχτείς και να κάνεις εύκολα και άνετα κάποιες αλλαγές. Το ότι θα μιλήσεις αβίαστα και χωρίς περιστροφές θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις ένα κύκλο ταξιδιών που θα έχουν και την γνώση σαν κριτήριο που θα σε βοηθήσουν αρκετά.
Έρωτας: Επειδή δεν αντέχεις και πολύ τις απόλυτες καταστάσεις και τα πολλά γιατί και πρέπει, θα προτιμήσεις να μιλήσεις ανοικτά για να εντυπωσιάσεις αλλά και να πέσουν οι μάσκες. Το ότι θα έρθεις κοντά με έναν Παρθένο, θα σε βοηθήσει να δεις και κάποιες πρακτικές πλευρές της ζωής που σου διαφεύγουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα βρεθείς με πολύ κόσμο και πιθανόν να συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν σε κομμάτια που χρειάζονται να επικοινωνήσεις περισσότερο με στόχο την κοινή πορεία με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Ένα τηλέφωνο που θα δεχτείς μπορεί να είναι πολύ θετικό για την δουλειά σου.




Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες σε βάζουν σε σκέψη αλλά επειδή δεν θέλεις να τις δείξεις στους γύρω σου, προτιμάς να τις μοιραστείς μόνο με ένα φιλικό πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Το να πληροφορείσαι πάντως νέα πράγματα θα σε κρατήσουν μακριά από τα λάθη.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αμφιβολίες κυρίως για ένα Δίδυμο ή Τοξότη με τον οποίο μπορεί και να συνεργάζεσαι κάπου μαζί του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις για να δεις και από την πλευρά του κάποιες κινήσεις. Η σεβαστή προσπάθεια του Καρκίνου θα σε συγκινήσει συναισθηματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες κρυφές εσωτερικές κόντρες τις οποίες δεν τις παραδέχεσαι εύκολα γιατί δεν θέλεις με τίποτα να φαίνεσαι ότι το παίρνεις και πολύ σοβαρά. Σε μια κρυφή συναλλαγή να προσέξεις πιθανόν τα λάθη που μπορεί να συμβούν γιατί μπορεί να χάσεις χρήματα από αφηρημάδα.




Γενικά: Δείχνεις την εξυπνάδα σου και τις γνώσεις σου σε άτομα που ίσως χρειάζονται να τους αποδείξεις ότι τελικά μπορείς να μεταφέρεις σωστά απόψεις και να συγκεντρώνεις στοιχεία για να τα εκμεταλλευτείς μετά. Το νεανικό στυλ και η ανάλαφρη παρουσία σου θα είναι το όπλο σου αυτές τις ημέρες.
Έρωτας: Έχεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες τις οποίες όμως τις ξεπερνάς γιατί βλέπεις ότι έχεις την ευκολία να ανταπεξέλθεις ακόμα και με ένα Αιγόκερω που μερικές φορές νιώθεις ότι σε πιέζει αρκετά για να σε φέρει στα μέτρα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παραγωγικότητά σου, ενώ είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, μερικές φορές επηρεάζεται. Χρειάζεσαι να κρατάς τα επαγγελματικά σου μακριά από συναισθηματικές καταστάσεις.




Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες σου δημιουργούν εκνευρισμό και πιθανόν ένα μικρό άγχος γιατί δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα να κάνεις κάτι και ίσως έχεις σκόρπια πράγματα από εδώ και από εκεί. Το ενδιαφέρον για ένα βιβλίο, μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να ψάξεις και κάτι πιο βαθύ.
Έρωτας: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σου δίνει κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην μπορείς να εκτιμήσεις γιατί δεν συμπεριφέρεται τόσο με τους δικούς σου κώδικες επικοινωνίας. Χρειάζεται να ηρεμήσεις για να ξαναδείς από άλλη σκοπιά την προσωπική σας επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η λαχτάρα σου να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, πιθανόν να μην γίνει αντιληπτή από τους τρίτους για αυτό μπορεί να κάνεις κινήσεις που μελλοντικά θα σου φέρουν ασφάλεια, χωρίς όμως να τις αφήσεις να φανούν.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερη φάση γιατί δυναμώνεις, λες αυτά που χρειάζονται και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς γύρω σου ένα όμορφο, φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε βγάλει ακόμα και από προσωπικά αδιέξοδα.
Έρωτας: Επειδή έχεις κάποιες κρυμμένες ευαισθησίες και δεν δείχνεις εύκολα αυτό που σε απασχολεί, θα δοκιμάσεις να κάνεις κάποια ανοίγματα, χωρίς όμως να φανούν τα βαθιά σου συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκοπιμότητα δεν θα σε επηρεάσει στο να διαχειριστείς τα οικονομικά σου συμφέροντα. Αυτό θα γίνει καλύτερα όσο κρατάς τις αποστάσεις και δεν ανακατεύεσαι με πράγματα που μπορεί να μην σου κάνουν και καλό.




Γενικά: Η στασιμότητα δεν σου αρέσει γιατί δεν σε βοηθάει να βρεις τις ευκαιρίες όπως πιστεύεις και μένεις σε απραξία. Προτιμάς να έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και πιθανόν να τις ανακατεύεις αλλά τουλάχιστον είσαι σε δράση.
Έρωτας: Σήμερα θα νιώσεις ότι η σκέψη σου διασπάται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και κυρίως μια γνωριμία που είναι πολύ πρόσφατη. Με τον Δίδυμο θα έχεις διάφορες συζητήσεις αλλά χρειάζεται προσοχή σε αυτά που θα ανταλλάξετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες θετικές προϋποθέσεις που αυτή την στιγμή θα σε σπρώξουν ώστε να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να δοκιμαστείς σε μια νέα γνώση που στην πορεία θα την βρεις ενδιαφέρουσα. Πιθανόν κάποια χρήματα που θα λάβεις να τα χαλάσεις πολύ γρήγορα σαν να μην έχεις αίσθηση της αξίας τους.



Γενικά: Η διάθεσή σου σε οδηγεί έξω από τα συνηθισμένα και κυρίως στο να βάλεις τον εαυτό σου να δουλεύει με ποιότητα και γνώση που θα είναι κάπως ανώτερη.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αποφάσεις να πάρεις και θα γίνει σύντομα γιατί θα σου έρθει ξαφνικά η φώτιση να κινηθείς με ένα τρόπο αρκετά διορατικό. Αρκεί να τηρήσεις τις αποφάσεις σου και να μην επηρεαστείς από τρίτα πρόσωπα. Η σχέση με Τοξότη θα εξελιχθεί αρκετά και κυρίως αν εσύ ή το άλλο πρόσωπο διαμένετε στο εξωτερικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν γνωρίζεις ακόμα ποιες θα είναι οι κινήσεις σου σε περίπτωση που θέλεις κάτι να αλλάξεις γιατί η ευαισθησία σου πιθανόν να μην σε αφήνει να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος, ιδίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Όταν το δεις ξεκάθαρα θα κερδίσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.




Γενικά: Χρειάζεται να αντιληφθείς κάποια πράγματα έξω από τα δεδομένα σου και γι' αυτό θα γεφυρώσεις το βάθος που έχεις σαν προσωπικότητα με την επιφανειακή επικοινωνία και τη γνώση που εσύ μπορεί να αποκαλείς πασάλειμμα.
Έρωτας: Τα παιχνίδια που μπορεί να κάνεις πιθανόν να σε αποσπάσουν από τον τρόπο που θέλεις να σχετίζεσαι και πιθανόν να νιώθεις ενοχές για το πως μιλάς με έναν Δίδυμο. Επίσης η κρυφή επαφή με έναν Ζυγό θα σε αναστατώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι τόλμη για να πεις το «ναι» σε κάτι που δεν ξέρεις και πολύ αλλά νιώθεις ότι μπορείς να το ρισκάρεις. Οτιδήποτε δεν φοβάσαι, θα το πετύχεις άμεσα.




Γενικά: Οι άλλοι θα παίξουν ένα σπουδαίο ρόλο και μπορεί να παρασυρθείς από τις απόψεις τους ή να ξεγελαστείς από την στάση τους γιατί θα έχουν την πονηριά να συμφωνήσουν μαζί σου, χωρίς όμως να είναι αλήθεια.
Έρωτας: Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που σε απασχολεί αρκετά αλλά δεν τολμάς να του ξανακάνεις νύξη για σας τους δυο γιατί είναι ικανός να σε προσβάλει, χωρίς να καταλάβει τι δημιουργεί μέσα στην καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κρατάς τις αποστάσεις και πιθανόν κάποιος να σου πάρει τον αέρα και να μην μπορείς να αρνηθείς. Για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για να μην γίνουν λάθη.




Γενικά: Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία για σένα γιατί δεν θέλεις να επεκτείνεσαι αλλά ούτε και να φανεί ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, ίσως γιατί νιώθεις ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία με τα άτομα που συνδιαλέγεσαι και πιθανόν να μην σε καταλάβουν.
Έρωτας: Ζορίζεσαι από την μια, ευχαριστιέσαι από την άλλη και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να χαλάσεις κάτι που έχεις φτιάξει γιατί έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι σοβαρά τα θέματα του γάμου και της οικογένειας. Ο Καρκίνος θα είναι το πρόσωπο που θα σε στηρίξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πορεία θα αποδείξει, αν τελικά τα έχεις καταφέρει ή όχι σε μια εμπορική συμφωνία. Ο λόγος είναι ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να διαπραγματευτείς ξανά τα οικονομικά που ενώ τους είχες σίγουρα τώρα υπάρχουν οπισθοχωρήσεις.




Γενικά: Το ρίσκο που χρειάζεται να πάρεις είναι δύσκολο και όχι τόσο μεγάλο γιατί θα καταλάβεις τις ανάγκες των γύρω σου και κυρίως θα προστατεύσεις κι εσένα αλλά και τους άλλους.
Έρωτας: Η προσωπική σου επιδίωξη και η σχέση με έναν Καρκίνο την οποία θέλετε να βάλετε σε μια άλλη βάση δεν είναι εύκολη, αλλά με μια καλή προσπάθεια και πολύ συζήτηση κάτι θα γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να παίξεις και να συγκεντρωθείς στο κέρδος γιατί αλλιώς θα χρειαστείς να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις σε πρακτικό επίπεδο που δεν σου είναι και πολύ εύκολες. Κάποια χρήματα θα έρθουν αλλά χρειάζεσαι ιδιαίτερη γνώση και μαεστρία για να εισπράξεις ένα σεβαστό ποσό.





Γενικά: Το να φροντίζεις είτε τον εαυτό σου είτε τους άλλους μερικές φορές δεν σου είναι και πολύ εύκολο. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς γιατί έχεις τόσα πολλά να κάνεις που πιθανόν να μην προλαβαίνεις. Η δημιουργία θα σε τραβήξει πολύ παραπάνω από άλλες φορές.
Έρωτας: Έχεις κάποιο Καρκίνο που από την μια τα πάτε καλά και από την άλλη μπορεί να γίνετε ξαφνικά μαλλιά κουβάρια. Εκεί που λες «ναι» κάνεις ξαφνικά ένα μπαμ είτε γιατί βαριέσαι είτε γιατί χρειάζεσαι μια χειροπιαστή απόδειξη. Φουντώνεις και χάνονται οι ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαπίστωση του να βρεθείς σε ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν είναι και τόσο εύκολη για σένα γιατί μάλλον σου δημιουργεί διάσπαση και χάνεις την ατομικότητά σου και κατά συνέπεια χρήματα από κακή εκτίμηση.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *