Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Επισημοποιήθηκε ο "γάμος" των Ανεξάρτητων με τους Χριστιανοδημοκράτες

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε τη νέα μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία» επισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου. Σε...συνάντηση που είχαν σήμερα αργά το μεσημέρι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τον πρόεδρο των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκο Νικολόπουλο, επισημοποιήθηκε η συνεργασία η οποία δρομολογήθηκε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

Αύριο στη 13:00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών όπου θα παρουσιαστεί το νέο σχήμα που διαμορφώνεται. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής. Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». Είπε επίσης ότι θα δοθεί «από κοινού η μάχη στη Βουλή» και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στον στόχο ανατροπής του Μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα. 

Τέλος, ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Δημαρά, επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει. Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος συνέδεσε την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη χθεσινή νίκη της εθνικής Ελλάδος, λέγοντας ότι «είναι μια μεγάλη μέρα η σημερινή» και χαρακτήρισε «απαραίτητο το αντιμνημονιακό μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα». Εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος και είπε ότι είναι «έτοιμος ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός στον οποίο έχουν θέση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» ενώ εκτίμησε ότι «μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *