Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Πεθαίνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (Σαν σήμερα 28/6)

1985 Πεθαίνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ηθοποιός. (γεν. 13/3/1913)

1919 Υπογράφεται στο Παρίσι η Συνθήκη των Βερσαλλιών, με την οποία τερματίζεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Μεγάλη χαμένη η Γερμανία.

1914 Ο Σέρβος φοιτητής Γκαβρίλο Πρίντσιπ δολοφονεί στην αγορά του Σεράγεβο τον αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάνδο, δίνοντας την αφορμή για την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 28/6
 
1965 Οι The Beach Boys κυκλοφορούν το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Summer Days (and Summer Nights)". Θα φτάσει μέχρι την δεύτερη θέση του Billboard 200. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Girl from New York City", "Then I Kissed Her", "Help Me, Rhonda" κ.α.
 
1980 Οι Roxy Music βρίσκονται στην πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart με το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους "Flesh and Blood". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "In the Midnight Hour" (Wilson Pickett, Steve Cropper), "Oh Yeah", "Same Old Scene" κ.α.
 
1992 Πραγματοποιείται στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, συναυλία των Eric Clapton και Elton John. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Clapton τραγούδησε το "Tears In Heaven", τραγούδι που είχε γράψει για τον τετράχρονο γιο του Conor, ο οποίος είχε σκοτωθεί το Μάρτιο του 1991 πέφτοντας από τον 53ο όροφο του κτιρίου που διέμενε με την μητέρα του στη Νέα Υόρκη. Έκτακτη εμφάνιση στην συναυλία έκανε η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Bonnie Raitt.
Αθλητισμός 28/6
 

28/6/2006 Ο 44χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου Boban Jankovic, ο οποίος μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στον αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός στις 28/4/1993, είχε μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς στην Σύρο, όπου το πλοίο, με προορισμό τη Ρόδο, σταμάτησε, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες λόγω αδιαθεσίας

28/6/2001 Ο 20χρονος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα Pau Gasol γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος μη προερχόμενος από κολλέγιο παίκτης που επιλέγεται στο νούμερο 3 του ντραφτ. Ο Αντώνης Φώτσης επιλέγεται από τους Memphis Grizzlies στο νούμερο 48 και γίνεται ο πρώτος γηγενής έλληνας που θα δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ
 
Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *