Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη Ιορδάνη Τζαμτζή σε Κερασιά και Καρυδιά

Επίσκεψη στα χωριά Κερασιά και Καρυδιά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής για να δει από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση χτες 27-6-2014. 

Ο κ. Τζαμτζής επισκέφτηκε με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου τις πληγείσες περιοχές όπου οι ζημιές από το χαλάζι είναι καθολικές. 

Ο κ. Τζαμτζής επικοινώνησε με την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Παππά Μαρία, την ενημέρωσε για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και την καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες στα δύο χωριά, Κερασιά και Καρυδιά. 

Ο Βουλευτής ζήτησε από την κ. Παππά την άμεση επέμβαση της και την ενεργοποίηση του ΕΛΓΑ ώστε να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και οι αποζημιώσεις στους αγρότες να δοθούν άμεσα και όχι όπως φέτος. 



Η Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κ. Παππά διαβεβαίωσε τον κ. Τζαμτζή ότι την Δευτέρα το πρωί θα επισκεφτεί η ίδια τις περιοχές που χτύπησε το χαλάζι και θα ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα οι δηλώσεις ζημιάς ώστε και ο ΕΛΓΑ με γεωπόνους του να ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *