Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ανάκληση ρώσικης σαλάτας από τον ΕΦΕΤ λόγω εμφάνισης μούχλας

Τη διακίνηση εδέσματος «ρώσικη σαλάτα» με παρουσία μυκήτων (μούχλα) διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο των διενεργούμενων ελέγχων και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για το προϊόν «ρώσικη σαλάτα Μr GRAND», σε συσκευασία των 300 γραμμαρίων, με Lot number 140501 και ημερομηνία λήξης 30/7/2014, το οποίο παράγεται από την εταιρεία Αμβροσία ΕΠΕ, Σίνδου ΝΒ6 57022, Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ομίλου Δ. Μασούτης ΑΕ, το οποίο κρίθηκε μη ασφαλές.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση- απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, συνιστά στους καταναλωτές, στην περίπτωση που διαπιστώσουν την παρουσία μυκήτων (μούχλα), να μην καταναλώσουν το προϊόν.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *