Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 6/6 τα Ζώδια!

Το μεγάλο μυστικό για να εκτελεστεί ο σκοπός σου είναι η ευθυγράμμιση με αυτόν και η επιμονή και θα φτάσεις εκεί που θέλεις....



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προς το παρόν παραμένεις στην ίδια κατάσταση και κάνεις κυρίως αγγαρείες και δουλειές που δεν σου αρέσουν και πολύ. Η δυνατότητα να εξελιχτείς μέσα από όλα αυτά και να μάθεις με ποιο τρόπο μπορείς να οργανώσεις όσο μπορείς καλύτερα τον χρόνο σου και τον χώρο σου θα είναι πολύτιμα εργαλεία βοήθειας.
Έρωτας: Αν σε ενδιαφέρει ένας Παρθένος πιθανόν σήμερα να ενδώσει γιατί οι συνθήκες θα βολέψουν και θα έρθετε πολύ κοντά. Από την άλλη ο Καρκίνος τραβάει τον δικό του δρόμο χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε υπολογίζει, απλά θέλει να έχετε καλύτερη επαφή με την οικογένεια του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν φέρεις αντιστάσεις σε πράγματα που σου φαίνονται πολύ βαρετά και ανούσια πιθανόν να χάσεις ένα μεγάλο κομμάτι από τον τύπο της δουλειάς σου και με αυτόν τον τρόπο να μην μπορείς να φτάσεις στην ουσία.




Γενικά: Δημιουργούνται κάποιες συνθήκες τις οποίες με τον δικό σου τρόπο θα τις εκμεταλλευτείς και θα τις κάνεις όσο γίνεται πιο θετικές.
Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο παραβεί κάποιους κανόνες τυπικότητας από την πλευρά σου και πιθανόν να κάνεις εξομολογήσεις ή προσωπικές αποτιμήσεις. Καλό είναι αυτό και δεν κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς γιατί θα δώσεις και στο άλλο πρόσωπο ένα στίγμα ότι ενδιαφέρεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αποκτάς με μεγαλύτερη άνεση χρήματα και πιθανόν να πάρεις από δυο πλευρές, αφού θα τα καταφέρεις να συνδυάσεις πολλές καταστάσεις μαζί χωρίς αυτό να σου τρώει χρόνο.




Γενικά: Θα προσπαθήσεις να πείσεις κάποιους φίλους σου ότι άλλα τους είπες και άλλα έχουν κατανοήσει. Ευτυχώς η παρεξήγηση θα λυθεί αλλά θα πάρεις σαν μάθημα άλλη φορά να μιλάς λιγότερο. Το σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζεις κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν άθελά σου.
Έρωτας: Έχεις υποτιμήσει τα συναισθήματα του άλλου προσώπου και μπορεί να του φέρεσαι ψυχρά ή απόμακρα. Η επαφή με Παρθένο θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά αλλά θα έχετε διαφωνίες για τον τρόπο που χειρίζεστε από κοινού ένα προσωπικό θέμα με κατάληξη στα επαγγελματικά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυσφορία που μπορεί να νιώσεις επειδή δεν θα είναι όλα στη θέση τους και τακτοποιημένα, πιθανόν να σε κάνει να συγκρουστείς με πρόσωπα που δεν ήταν εντάξει.




Γενικά: Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού σου ή ενός χώρου που θεωρείς πολύ προσωπικό σου. Το ότι θα σε πιάσει μανία καθαριότητας ή οργάνωσης και τάξης όλων των πραγμάτων που αιωρούνται μέσα στο σπίτι σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις τα απωθημένα σου και να ξεσπάσεις από μια ένταση. Επίσης τα λουλούδια σου ή τα ζωάκια σου θα έχουν την τιμητική τους.
Έρωτας: Με τον Παρθένο ταιριάζεις πολύ για αυτό μην αμφισβητήσεις κάποιες ικανότητές του ή του κάνεις επιφανειακή κριτική γιατί θα χαλάσεις ό, τι ωραίο έχετε μεταξύ σας. Με τον Ταύρο θα είναι καλύτερα τα πράγματα και κυρίως αν έχετε από κοινού οικονομικό πακέτο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δυνατότητες να κερδίσεις χρήματα ή να τα κρατήσεις περισσότερο από την καλή διαχείριση που θα κάνεις. Μην έχεις ανασφάλεια γιατί όλα θα πάνε καλά.




Γενικά: Η πρόνοια θα καθορίσει τις κινήσεις σου. Μην αμφισβητείς κάτι που μπορεί να ακούσεις από ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.
Έρωτας: Έχεις σταθεί πολύ σε ένα Ιχθύ για αυτό τώρα θα σε ανταμείψει με τον τρόπο του, ανεβάζοντας κατά κάποιο τρόπο το ηθικό σου γιατί αναγνωρίζεσαι και αυτό μετράει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή θα κάνεις πολύ οργανωμένη δουλειά, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο. Για αυτό μην αφήνεις τα ηνία από τα χέρια σου. Καλύτερα να είσαι με το χαρτί και το μολύβι γιατί έτσι θα βρεις κάποια άκρη.




Γενικά: Έχεις καλές προοπτικές γιατί πάνω από όλα αναγνωρίζεις την εσωτερική σου δύναμη, αλλά συγχρόνως μπορείς και βλέπεις όλα τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για να μην απομακρύνεσαι από τον εαυτό σου.
Έρωτας: Θέλεις να σταματήσει η μοναξιά στη ζωή σου για αυτό κάτι μπορεί να ξεκινήσει πιο εύκολα αυτή την περίοδο και μάλιστα από σήμερα γιατί μπορεί να βρεθείς μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πολύ σοβαρό για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή η πυξίδα σου λειτουργεί πολύ καλά, μην αφήσεις τις επιρροές των άλλων να σε πάνε μακριά από τις δικές σου επιθυμίες. Η θετική στάση της οικογένειάς σου στην προκειμένη φάση σε βοηθάει πολύ περισσότερο.




Γενικά: Από εκεί που υπήρχε θολούρα τώρα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και δεν αφήνεις να σε παρασύρουν καταστάσεις που είναι ελαφρώς χαοτικές. Ο χορός και γενικά οτιδήποτε κάνει καλό στο σώμα σου είναι κάτι που σου ταιριάζει και πάνω από όλα σε ανακουφίζει.
Έρωτας: Αν σχετίζεσαι με Ιχθύ θα νιώσεις ότι υπάρχει μεταξύ σας ένα μικρό παραμύθι γιατί κάποιες καταστάσεις είναι φλου. Τώρα πιθανόν να αναγνωρίσεις ότι ανταλλάσατε λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Από την άλλη με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν υπάρχει η σκέψη του δοσίματος και την βοήθειας τότε όλα σου ανοίγονται πιο εύκολα και ομαλά. Αν θέλεις να επενδύσεις σε άτομα που θα συνεργαστούν μαζί σου θα πρέπει να έχεις ξεκάθαρους όρους.




Γενικά: Η συνέπεια και ο προγραμματισμός σε βοηθάνε να κερδίσεις το μεγάλο στοίχημα με τον χρόνο. Όσο πάντως προσφέρεις στους φίλους σου τόσο περισσότερο θα σου δείχνουν εμπιστοσύνη και σεβασμό γιατί βλέπουν ότι έχεις αληθινά συναισθήματα για αυτούς.
Έρωτας: Μια φιλική σχέση που μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική, πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολη όσο νόμιζες στην αρχή γιατί οι συνθήκες είναι εν μέρει καλές αλλά μπορεί να υπάρχουν εμπόδια από συστολές και ταμπού και δικά σου και του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι δεν διακινδυνεύεις το όνομά σου, θα σε βοηθήσει να παραδώσεις άψογη δουλειά και να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό.




Γενικά: Η διαφοροποίηση μιας κατάστασης θα σε πιέσει για να βγάλεις κάποια πορίσματα τα οποία μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά τουλάχιστον θα έχουν δόση αλήθειας. Το άγχος ή τα νεύρα δεν σε βοηθάνε να πάρεις σωστές αποφάσεις.
Έρωτας: Η εικόνα σου ίσως να έχει πέσει κάπως γιατί αναγνωρίζεις κάποια θέματα μέσα στην σχέση σου και μάλλον ενοχλείσαι. Μην βρεις σαν λύση την απομάκρυνση γιατί μετά δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ουσιαστικές διαφωνίες τις οποίες δεν είναι και τόσο εύκολο να γλυτώσεις γιατί φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο. Εσύ αν θέλεις χρησιμοποίησε την λογική σου και να τηρήσεις τις ισορροπίες στο πρόβλημα.




Γενικά: Οι συνθήκες είναι με το μέρος σου για αυτό μην αφήνεις να χαθεί μια ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί ακόμα και μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο. Ένα κάλεσμα θα σου κάνει πολύ καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να νιώσεις ότι θα επανέλθει η χαμένη σου αίγλη.
Έρωτας: Μην αμφισβητείς και μην υποσκάπτεις τα συναισθήματά σου, αν τυχόν είναι πολύ δυνατά για ένα πρόσωπο και κυρίως για ένα Παρθένο γιατί θα έχετε από κοινού την ευκαιρία να περάσετε καλά χωρίς να υπάρχει κάτι που σας χαλάει. Ο Καρκίνος από την άλλη έχει ανάγκη να σε φροντίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η τύχη είναι με το μέρος σου για αυτό προώθησε αυτά που θέλεις να κάνεις, βάζοντας στην άκρη τις αντιστάσεις σου.




Γενικά: Χρειάζεται να δουλέψεις πιο οργανωμένα μέσα στο καθημερινό σου περιβάλλον για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις από την αδράνεια ή τα αδιέξοδα. Τα θέματα ομορφιάς σε συνδυασμό με κάποια της υγείας θα σε δραστηριοποιήσουν περισσότερο από ποτέ.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο κατά κάποιο τρόπο είναι αρκετά καταπιεστική γιατί θέλει με τον τρόπο του να σου επιβάλει δικά του κομμάτια και αν συνεργάζεστε, θα έχει απολυτότητα και ίσως να μην τα βρείτε. Όμως αν σκεφτείς πρακτικά θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να κουμαντάρεις τις καταστάσεις. Ο Παρθένος έχει μεγάλη βαρύτητα για σένα, άσχετα που δεν του το δείχνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες άχαρες δουλειές σήμερα και πιθανόν να μην μπορείς να συγκεντρώσεις το μυαλό σου γιατί τίποτε δεν σου αρέσει, όμως είναι απαραίτητες αν θέλεις να ελέγξεις τι γίνεται μέσα στην δουλεία σου.





Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι πρέπει να πας με τα νερά των άλλων για να πετύχει το σχέδιο σου αλλιώς θα χάσεις κάποιες επαφές που τις θεωρείς πολύτιμες για σένα, κυρίως με ένα άτομο από την οικογένεια.
Έρωτας: Η σχέση με Παρθένο σε βάζει να σκεφτείς πιο λογικά και συγχρόνως σε υποχρεώνει με τον τρόπο της να υποσχεθείς πράγματα τα οποία όμως αναγκαστικά πρέπει να τηρήσεις. Επίσης με τον Ταύρο τα πηγαίνετε αρκετά καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συμφωνίες που πρέπει να γίνουν δεν εξαρτώνται μόνο από σένα αλλά και από τους άλλους κι αυτό πιθανόν να σε νευριάζει γιατί δεν έχεις ανεξαρτησία. Όμως θα στραφεί τελικά υπέρ σου γιατί έχεις αρκετές δυνατότητες και τύχη μαζί κυρίως στο θέμα ενός ακινήτου που τώρα έχεις στραφεί.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *