Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σύλληψη στο Μαυροβούνι για κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας υπήκοος Σερβίας ηλικίας 42 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε στο Μαυροβούνι Πέλλας, ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο προαναφερόμενος και σε έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 200 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων.

Επιπλέον, στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ. 

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών. 

Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *