Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 7/6 τα Ζώδια!

Μην επιλέγεις αυτόν που είναι όμορφος στον κόσμο. Διάλεξε αυτόν που κάνει τον κόσμο σου όμορφο.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η ευεργετική επίδραση ορισμένων κολλητών φίλων σου θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιους προβληματισμούς, όπως αν κάνεις καλά ή όχι με το να ασχολείσαι περισσότερο με τους άλλους παρά με τον εαυτό σου.
Έρωτας: Έχεις στηθεί και κατά κάποιο τρόπο περιμένεις να εκτιμηθεί η αξία σου. Αυτό βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι είναι λάθος αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Αυτό που μετράει σε εσένα είναι να μάθεις την συντροφικότητα πάνω από όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις κάποιες αναστολές να ζητήσεις να συνεργαστείς με κάποιον. Από την άλλη μαθαίνεις να έχεις μεγάλη ευελιξία και να ανέχεσαι περισσότερο τους άλλους που δουλεύουν σε ομάδες.




Γενικά: Χρειάζεται να έχεις περισσότερες επαφές με διάφορα άτομα τα οποία πιθανόν να μην σου φέρνουν και την μεγαλύτερη χαρά. Σίγουρα θα νιώθεις ότι συμβιβάζεσαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Επειδή μπορεί να έχεις πάρει κάποια κιλά πιθανόν με βαριά καρδιά να ξεκινήσεις δίαιτα.
Έρωτας: Οι ανάγκες σου είναι περισσότερο συναισθηματικές και όχι τόσο επικοινωνιακές για αυτό μπορεί να μην νιώθεις κάλυψη από Κριό ή Ζυγό. Αντίθετα με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό θα βιώσεις πολύ καλύτερα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μοναδικότητα σε ένα θέμα που ασχολείσαι θα σου δώσει τα εφόδια να προχωρήσεις και να κερδίσεις με το σπαθί σου μια συνεργασία. Αυτό δε σημαίνει αυτό ότι δεν έχεις δυσκολίες να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις με τα διάφορα άτομα μέσα στην δουλειά σου.




Γενικά: Έχεις αφυπνιστεί και αναζητάς κυρίως την αρμονία και την ομορφιά σε όλες σου τις εκφάνσεις. Για αυτό οτιδήποτε δεν σου δημιουργεί καλή εικόνα θα πάρεις αποφάσεις να το απομακρύνεις από κοντά σου για να ξεμπερδεύεις.
Έρωτας: Η ερωτική σου αντίδραση αυτή την φορά θα είναι έντονη για αυτό εύκολα θα δημιουργήσεις μια σχέση με έναν Ζυγό που μπορεί να γνωρίσεις έξω σε παρέα διασκεδάζοντας. Μπορεί να κάνεις υπερβολές αλλά επειδή δεν τις κάνεις συχνά, συγχωρείσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαφορετικότητα που αναζητάς μέσα στην δουλειά σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και θα καταλάβεις πιο εύκολα ότι όταν μπορείς και παίζεις σε πολλά ταμπλό είναι πολύ καλύτερα για σένα γιατί εκτονώνεται η πολυδιάστατη φύση σου.




Γενικά: Χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις για να μπορέσεις να υπερισχύσεις σε κάποιες κοινωνικές επαφές γιατί αλλιώς, αν ξεφύγεις από τα όρια σου, μπορεί να σε ενοχλήσει πολύ.
Έρωτας: Ενώ προσπαθείς να μην κάνεις καβγάδες και να υπάρχει μια ομαλή εξελισσόμενη κατάσταση νιώθεις ότι δεν καλύπτεσαι αν λειτουργείς έτσι. Τελικά θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι κάποιο συμβιβασμό για να μην έχεις περισσότερες φασαρίες κυρίως με Ζυγό ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι χρειάζεται να συμφωνήσεις με ένα πρόσωπο που κατά κάποιο τρόπο σε ενοχλεί με την «αδιάφορη συμπεριφορά» του δεν είναι και τόσο εύκολο. Πιστεύεις ότι σε αγνοεί αλλά αν μιλήσετε ανοικτά και καταλάβετε και οι δύο ότι σας χωρίζει το εγώ σας σίγουρα θα τα βρείτε πιο εύκολα.




Γενικά: Ο συμβιβασμός στην ζωή σου δεν είναι και τόσο δύσκολος στην προκειμένη φάση γιατί μπορείς και αναγνωρίζεις το «η ισχύς εν τη ενώσει». Ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.
Έρωτας: Μερικές φορές τα πρόσωπα που δεν σε κουράζουν είναι αυτά που σου δίνουν δεν σε αμφισβητούν και γενικά δεν σου πάνε κόντρα. Οπότε για σήμερα έχεις εξασφαλίσει την επαφή σου με μηδέν ρίσκο. Αντίθετα θα εκτιμηθείς και θα θαυμαστείς ανάλογα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή τα καταφέρνεις αυτές τις ημέρες να γνωρίζεις κόσμο και να ανοίγεις νέες πόρτες, σίγουρα θα νιώσεις υπερηφάνεια επειδή δεν είναι και τόσο εύκολο. Η καλή σου εικόνα βοηθάει πάρα πολύ.




Γενικά: Η καλή σου διάθεση σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που πιθανόν να θαυμάζεις για την φινέτσα τους και το στυλ τους και ίσως να προσπαθήσεις να τα μιμηθείς.
Έρωτας: Η πίεση από την Κριό είναι αρκετά μεγάλη και θα σε κολακέψει η σκέψη του ότι θέλει ντε και καλά να είστε μαζί, χωρίς απαραίτητα να ταιριάζετε απόλυτα. Τουλάχιστον θα τα βρείτε σε πρακτικό επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Στα θέματα που έχουν να κάνουν με χειρονακτική δουλειά θα εισπράξεις τον θαυμασμό ακόμα και από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ή ερωτοτροπούν αυτήν την στιγμή μαζί σου. Αλλά εσύ βράχος, θα προσπαθήσεις να ξεχωρίσεις τα επαγγελματικά με τα υπόλοιπα, ασχέτως αν αργότερα δεν θα το γλυτώσεις.





Γενικά: Προσπαθείς να βοηθάς και μοιράζεις την ενέργειά σου στους άλλους αλλά όταν εσύ την έχεις ανάγκη για να πάρεις τα πάνω σου δεν σου έχει μείνει τίποτα.
Έρωτας: Το ότι θα θέλεις να έχεις την ησυχία σου και να παραμείνεις με τα δικά σου θέλω και πιστεύω μερικές φορές δεν κάνει και τόσο κακό γιατί με αυτόν τον τρόπο γνωρίζεις και εσύ τον εαυτό σου και δεν χαρίζεσαι από εδώ και από εκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προοπτική που μπορεί να σου προσφέρει ένας συνεργάτης ίσως δεν είναι όπως της σκέφτηκες. Δεν είναι κακή για σένα αλλά όχι πολύ φιλόδοξη και πιθανόν να θέλεις να βάλεις τις δικές σου δυνάμεις για να πετύχεις τον στόχο σου.




Γενικά: Έχεις αφήσει πίσω σου για τα καλά κάποιους εγωισμούς οι οποίοι δεν σε προοδεύουν και τους έχεις αντικαταστήσει με την προσωπική πρόοδο και την αυτογνωσία.
Έρωτας: Ο Κριός που γεμίζει την καθημερινότητά σου από την μια σου φαίνεται πολύ καλός και από την άλλη νιώθεις ότι σου δεσμεύει την προσωπικότητα ή την ελευθερία κινήσεων. Ο Ταύρος μπορεί να γίνει από μια σοβαρή φιλία ένα ερωτικό πρόσωπο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι συμβιβάζεσαι και δεν κάνεις φασαρίες αλλά κινείσαι πίσω από την κουρτίνα δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Θα ήταν καλύτερα να έχεις ανοικτά τα χαρτιά σου γιατί όλο και κάπου θα κτυπήσεις και θα σου ανοίξουν.




Γενικά: Η φιλοσοφία του να μοιράζεσαι και να κάνεις πράγματα με άλλους θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις από κάποιες συναισθηματικές εμπλοκές. Αν νιώθεις τύψεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναθεωρήσεις κάπως τις απόψεις σου και να δώσεις μια άλλη ώθηση στον εαυτό σου.
Έρωτας: Η σχέση με το Ζυγό σου φαίνεται πιο εύκολη γιατί μπορείτε να περάσετε όμορφα και να δουλέψετε από κοινού ακόμα και κάποια πράγματα που παλιά ήταν δύσκολα. Ο Καρκίνος μπορεί να σε εμποδίζει να μιλήσεις ανοικτά σε άλλα πρόσωπα για τα θέματά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη δυνατότητα να εξελίξεις κάποια θέματα. Για αυτό μπορεί να προτείνεις και κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προχωρήσουν διάφοροι τομείς.




Γενικά: Βρίσκεσαι εν μέσω διαφόρων καταστάσεων οι οποίες σε σπρώχνουν να πάρεις αποφάσεις και κυρίως να αυτονομηθείς. Οι ισορροπίες είναι απαραίτητες καθώς και το να κρατάς κάποιες πολιτισμένες αποστάσεις.
Έρωτας: Ο Ζυγός θα σε κάνει να νιώσεις κάπως περίεργα και θα χρειαστεί να βρείτε κοινούς ρυθμούς για να ταιριάξετε γιατί ο ένας δίνει στον άλλον αλλά με διαφορετικές μεθόδους και δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενισχύσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και με τον τρόπο σου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ατόμων που μπορεί να έρθετε κοντά.




Γενικά: Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά διαφορετική γιατί θα μπορέσεις να αντιληφθείς κάποιες λεπτές αποχρώσεις κι αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Αν θέλεις πάντως, να ξεκινήσεις ένα χόμπι που θα σε εκφράζει και θα περνάς τον χρόνο σου πιο ευχάριστα.
Έρωτας: Το γενικό κλίμα στην σχέση σου είναι αρκετά θετικό γιατί έχεις ανέβει και δεν δίνεις και μεγάλη σημασία ακόμα και σε κάποιες παραξενιές του άλλου ατόμου. Η σκέψη ενός Σκορπιού που μπορεί να μην είναι και τόσο κοντά σου σε απασχολεί αλλά όχι με τρόπο ώστε να σου δημιουργεί έλλειψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν θέλεις, μπορείς να οργανωθείς περισσότερο με στόχο να ξεπεράσεις κάποια πάγια προβλήματα. Ενώ υπάρχουν προοπτικές για μεγαλύτερο κέρδος, εσύ νιώθεις μπλοκάρισμα ή βαριέσαι να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Το καλό είναι όμως ότι θα κερδίσεις χρήματα από πηγή που δεν την περιμένεις.





Γενικά: Κάνεις μεγάλο αγώνα για να κερδίσεις με το σπαθί σου την συμπάθεια ενός ατόμου ή μιας ομάδας με την οποία είστε μαζί λόγω συνθηκών. Μην αποφεύγεις να μαθαίνεις την πραγματικότητα κάποιων ατόμων γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα σου δείξουν τι ακριβώς τους ενοχλεί.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ζυγό θα σε αναγκάσει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς ή υποχωρήσεις σε σχέση με τον χαρακτήρα σου. Επίσης, ο Υδροχόος, αφού σε βασάνισε με την αναποφασιστικότητα του, ίσως τώρα επανέρθει πιο ώριμος.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνέχεια βάζεις πιο πάνω από την δική σου ευκολία κάποιες άλλες προτεραιότητες γιατί μερικές φορές σου αρέσει να το παίζεις θύμα ή να αφήνεσαι τελείως στην μοίρα σου, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό σου αρέσει.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *