Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Έδεσσας και Περιχώρων στον Δήμαρχο Έδεσσας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Ιουνίου, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών(ΟΑΕΕ) Έδεσσας και Περιχώρων.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο κ. Κούκο Αντώνιο, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Μπαλιάση Ευάγγελο, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Καμπουράκη Κωνσταντίνο, τον Γραμματέα κ. Αδαμίδη Βασίλη, τον Ταμία κ. Παρίση Δημήτρη και τα μέλη κα. Ζαχαροπούλου Ελένη και κ. Κέλμερη Δημήτρη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι εξαιτίας των περικοπών που έχουν γίνει στις συντάξεις.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα που μπορεί να υπάρξει συνεργασία του σωματείου με τον Δήμο Έδεσσας.

Τέλος ο κ. Γιάννου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. ενώ αυτοί με τη σειρά τους συνεχάρησαν το Δήμαρχο για την επανεκλογή του. 



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *