Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Στον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ Ο Διονύσης Σταμενίτης για το κτιριακό του ΙΚΑ Έδεσσας

Τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να του εκθέσει το ζήτημα του κτιριακού για το ΙΚΑ Έδεσσας. 

Ειδικότερα ο Βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Αμπατζόγλου ότι το υποκατάστημα του ΙΚΑ Έδεσσας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στέγασης των διοικητικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη ταλαιπωρία τόσο στο προσωπικό όσο και στους ασφαλισμένους που καταφθάνουν καθημερινά για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. 

Για τον λόγο αυτό ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης στο ΙΚΑ των χώρων που βρίσκονται στην κυριότητα του ΟΑΕΔ αλλά δεν χρησιμοποιούνται, προκειμένου να λυθεί το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. 



Ο κ. Αμπατζόγλου από την πλευρά του τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα καταφθάσει κλιμάκιο του ΟΑΕΔ προκειμένου να εξετάσει τους χώρους και αν αποδειχθεί ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις τότε θα προχωρήσουν στην παραχώρηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *