Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νέων Όρμας

Ο Σύλλογος Νέων Όρμας ευχαριστεί θερμά όλους τους συνανθρώπους μας οι οποίοι μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε περίπου 1,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, τους οποίους παρέδωσε την Τρίτη 3 Ιουνίου αντιπροσωπεία του συλλόγου μας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τμήμα Θεσσαλονίκης). 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γυναικών Όρμας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακηνών ''ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ'', τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωσάνδρας ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Όρμας για την σημαντική τους συνεισφορά. Επίσης, ευχαριστούμε τα Super Markets: Μποτσφάρης Πέτρος, Φουντουκίδης, Γαλαξίας, Μασούτης, Αρβανιτίδης, Family που μας έδωσαν την δυνατότητα να τοποθετήσουμε «καλάθι» για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της επαρχίας μάς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας!








Σύλλογος Νέων Όρμας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *