Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε χθες (3/6) το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, το πρώτο μετά τις εκλογές και παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους νέους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους να δίνουν το παρών.




Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου μοιράζοντας ευχές προς τους νεοεκλεγέντες αναφέροντας: "Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη", ενώ ο Δημήτρης Πασόης ανακοίνωσε πως ο Δήμος παρέλαβε το νέο απορριμματοφόρο χρηματοδοτούμενο από το πράσινο ταμείο.


"Άναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο"


Στη συνέχεια ακολούθησε έντονος αντίλογος μεταξύ των: X. Χουρσόγλου με τον Κ. Νικολαΐδη και τον Δ. Πασόη και εκ νέου ο X. Χουρσόγλου με τον Χ. Σπρίτο, εξαιτίας της... "πικρίας" για το εκλογικό αποτέλεσμα και την ήττα της δημοτικής αρχής.



Παρακολουθήστε τι έγινε μέσα από την κάμερα του ialmopia:


Χουρσόγλου: "Κύριε Νικολαϊδη αντιλαμβάνομαι την πίκρα σας..."



Η ένταση συνεχίστηκε όταν το λόγο πήρε εκ νέου ο Χ. Χουρσόγλου και ενώ ο κ Πασόης είχε αποχωρήσει από την αίθουσα.




Πασόης προς Χουρσόγλου: "Δεν θα μου καθορίσετε το καθήκον μου!"





Δείτε τις φωτογραφίες:









ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *