Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Χαμός στη βουλή: Υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου, Λαγού και Παππά - Απειλές και βρισιές στην αίθουσα (vids)

Λαγός: Εχετε μπλέξει άσχημα μαζί μας (vid)


Με απόλυτα επιθετικό ύφος και ειρωνικός προς την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη εμφανίστηκε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του.






«Πριν από 8,5 μήνες μας βάλατε χειροπέδες και μας περιφέρατε νομίζοντας πως θα φοβηθούμε. Σας είχα πει μπλέξατε άσχημα μαζί μας δεν είμαστε σαν αυτούς που συναναστρέφεστε, είμαστε άλλοι άνθρωποι, είμαστε τρελοί», είπε και χαρακτήρισε τρίο στούτζες τους υπουργούς και τη δικαιοσύνη που τον έστειλαν στη φυλακή. Παράλληλα είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές «αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε μας σε δίκη».

Μάλιστα επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως έπαθε ρεζιλίκι στις ευρωεκλογές, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία και ότι η δίκη των στελεχών και των μελών της ΧΑ δεν θα γίνει γιατί όπως είπε ο Γιάννης Λαγός «αν κατέβουμε στο δικαστήριο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος».

Παράλληλα πρόσθεσε για το όπλο που κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του. Στο σπίτι μου βρέθηκε ένα όπλο που είχα για την ασφάλεια μου και εσείς με κατηγορείτε ότι με αυτό εφοδίαζα παράνομα τη Χρυσή Αυγή. Εχετε τέτοιο μίσος που στήσατε ένα γελοίο πράγμα. Ο Σερλοκ Χολμς του Κοινοβουλίου, ο Τριαντάφυλλος του ΠΑΣΟΚ με κατηγορεί γιατί είχα δύο φωτοβολίδες».






Χαμός με Μιχαλολιάκο-Τατσόπουλο (vid)


"Ροντέο" έχει γίνει η Βουλή με διαδοχικούς καβγάδες. Μιχαλολιάκος εναντίον Τατσόπουλου και Παππάς εναντίον Μαρκογιαννάκη.







Μιχαλολιάκος στον Πρόεδρο της Βουλής: Σκάσε ρε (vid)


Άρχισαν τα όργανα στη Βουλή με την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος είπε στον Πρόεδρο της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη «σκάσε ρε».






«Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας, με έχετε άδικα στις φυλακές. Είμαι αμετανόητος, εθνικιστής και χρυσαυγίτης και δεν θα με αλλάξετε». Με αυτή τη φράση, μεταξύ άλλων, απευθύνθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μαζί με Παππά και Λαγό μεταφέρθηκαν σήμερα στο κοινοβούλιο από τον Κορυδαλλό όπου είναι προφυλακισμένοι.

Οι τρεις βουλευτές έφτασαν με τρία διαφορετικά οχήματα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα.

Μόλις μπήκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κτήριο της Βουλής γύρω του έσπευσαν συγγενείς και υποστηρικτές του κόμματος που είχαν λάβει άδεια εισόδου. Μάλιστα του φώναξαν το σύνθημα: «Ακου αρχηγέ και άκου του καλά, ξεφτίλισε το σύστημα για ακόμη μια φορά».




Πηγή: enikos.gr - protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *