Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

"Εδώ τα καλά στημένα" υπόσχεται μάνατζερ ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας – Ο τιμοκατάλογος που παρουσίασε σε υποψήφιο "πελάτη"

- Απίστευτο κι όμως αλήθινο. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ ο ατζέντης Ανρί Τσουκγούμα Οκορότζι συναντήθηκε με "μυστικό" ρεπόρτερ της "Sun" και εμφανίστηκε ικανός να στήσει αγώνες της Νιγηρίας
- 50.000 ευρώ μία κίτρινη κάρτα και 100.000 ευρώ ένα πέναλτι, σύμφωνα με το τιμολογίο του μάνατζερ ο οποίος φέρεται να ελέγχει δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές της Νιγηρίας
- Οι αποκαλύψεις έρχονται λίγες μέρες μετά τα απίθανα αυτογκόλ στο φιλικό Νιγηρία - Σκωτία τα οποία ξεσήκωσαν φήμες πως το συγκεκριμένο ματς ήταν στημένο
- Σκάνδαλο δωροδωκίας απειλεί και το Μουντιάλ του Κατάρ!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sun» της Αγγλίας αποκαλύπτει πως ο ατζέντης Ανρί Τσουκγούμα Οκορότζι συναντήθηκε με ρεπόρτερ του Μέσου και του αποκάλυψε πως μπορεί να του «πουλήσει» κίτρινες κάρτες και πέναλτι σε αγώνα της Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ είναι έτοιμος να μεταβεί στην Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη… δουλειά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ, ο οποίος δεν εμφανίζεται στην επίσημη λίστα των ατζέντηδων της FIFA, υποστήριξε πως μπορεί να… πουλήσει μία κίτρινη κάρτα έναντι 50 χιλιάδων ευρώ, αλλά και ένα πέναλτι για 100 χιλιάδες, ενώ στο ραντεβού των δύο ανδρών είχε προγραμματιστεί να δώσει το «παρών» ο Νιγηριανός άσος της Λάτσιο, Ονάζι, (για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του μάνατζερ) αλλά εξαιτίας της καριέρας του δεν ήθελε να… εμφανιστεί ενώπιον τρίτου για να συζητήσει τόσο σημαντικό ζήτημα.

Όπως τόνισε ο Οκορότζι, δύο ποδοσφαιριστές της Νιγηρίας είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τις… οδηγίες του, ανάλογα με το ενδιαφέρον του «πελάτη». «Είναι στη δική σας ευχέρεια τι θέλετε να κάνετε. Θα πληρώσετε για μία κίτρινη κάρτα ή για κόκκινη, είτε για πέναλτι», ανέφερε μεταξύ άλλων στον ρεπόρτερ της «Sun» που είχε κρύψει την… δημοσιογραφική του ταυτότητα.
 
 
 
πηγη:newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *