Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 και ώρα 2:30 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010 - πρόγραμμα Καλλικράτης:


-Έγγραφο του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, κατόπιν αιτήσεως πολίτη, για κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπου κτίσματος στην Τ.Κ. Τσάκων.


-΄Εγγραφο αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για ανάκληση αδείας καταστήματος «Καφετέρια» στην Αριδαία, της κ. Αλεξανδρίδου Σοφίας, μετά από μήνυση του Α.Τ. Αριδαίας.


-΄Εγγραφο αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για ανάκληση αδείας καταστήματος «Καφετέρια» στην Αριδαία, του κ. Σαλτσίδη Σωτηρίου, μετά από έλεγχο της Δ/νσης Υγείας Πρόνοιας & Κοιν. Μέριμνας.


-΄Εγγραφο αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για ανάκληση αδείας καταστήματος «Αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο - οβελιστήριο» στην Φιλώτεια, του κ. Γκάγκου Κωνσταντίνου, μετά από έλεγχο της Δ/νσης Υγείας Πρόνοιας & Κοιν. Μέριμνας.


-΄Εγγραφο αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για ανάκληση αδείας καταστήματος «Παντοπωλείο» στην Αριδαία, του κ. Βάκκου Νικολάου, μετά από έλεγχο της Δ/νσης Υγείας Πρόνοιας & Κοιν. Μέριμνας.


-΄Εγγραφο αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για ανάκληση αδείας καταστήματος «Υπεραγορά Τροφίμων» στην Αριδαία, της εταιρίας ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε., μετά από έλεγχο της Δ/νσης Υγείας Πρόνοιας & Κοιν. Μέριμνας.



Δήμος Αλμωπίας



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *