Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας που “φέσωσε” τους Κύπριους

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας που “φέσωσε” τους ΚύπριουςΤο έργο έχει ολοκληρωθεί αλλά πολλοί εξ αυτών που είχαν αναλάβει να το εκτελέσουν παραμένουν απλήρωτοι.

Ο λόγος για το έργο KINGS AVENUE MALL το τεράστιο εμπορικό κέντρο που κατασκευάστηκε στην Πάφο της Κύπρου αλλά οι οφειλές φτάνουν σε επίπεδα απροσδιόριστα. Οι εργολάβοι που δεν πληρώθηκαν για τις εργασίες τους έχουν ήδη κινήσει δικαστικές διαδικασίες. Τα εξώδικα που έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από την Ελλάδα πέφτουν βροχή ενώ έχουν ξεκινήσει και οι αγωγές για διεκδίκηση των οφειλών ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απλήρωτοι εργολάβοι σχεδιάζουν να μπλοκάρουν τις εισόδους του εμπορικού κέντρου τις επόμενες ημέρες.

Η εταιρία που έκανε το project είναι η Aristo Developers θυγατρική του ομίλου Dolphin Capital των Μίλτου Καμπουρίδη και Πιέρ Χαραλαμπίδη. Ως υπεύθυνοι εκτέλεσης του έργου εμφανίζονται πέραν της ARISTO DEVELOPERS οκ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ιδρυτής και μέτοχος της εταιρίας καθώς και οι επιφανείς οικονομικοί παράγοντες της Κύπρου Σώζος Χουλιώτης και Χρίστος Αθηνοδώρου μέσω της εταιρίας K. Athienitis Contractors – Developers Ltd..

Το έργο ολοκληρώθηκε πριν από 7 μήνες και το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε λειτουργία. Σε ότι αφορά στο έργο όπως είχε ανακοινώσει η Aristo Developers, το Kings Avenue Mall αναπτύχθηκε σε έκταση 60.000 τ.μ., περιλαμβάνει καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, fun park, έξι κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ παράλληλα διαθέτει χώρους πρασίνου και 1.100 θέσεις υπόγειας στάθμευσης.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ


πηγή:fpress.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *