Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Εξιχνιάστηκε περσινή ληστεία σε βενζινάδικο στα Γιαννιτσά

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας περίπτωση ληστείας σε κατάστημα υγρών καυσίμων που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του έτους 2013 στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και από τη συνδυαστική έρευνα στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 31 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 26 ετών, για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, πρώτες πρωινές ώρες της 31.08.2013 στα Γιαννιτσά Πέλλας, οι προαναφερόμενοι, μαζί με έναν ακόμα άγνωστο υπήκοο Αλβανίας, με την απειλή όπλων και πυροβολώντας δυο φορές κατά του πρατηρίου υγρών καυσίμων 49χρονου στα Γιαννιτσά Πέλλας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 Ευρώ περίπου, ενώ ταυτόχρονα απειλούσαν δύο ημεδαπούς 61 και 68 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν στο κατάστημα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πυροδοτημένοι κάλυκες αυτομάτου πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 cal..

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημα είχε αφαιρεθεί από τους προαναφερόμενους, βράδυνες ώρες της 30.08.2013 από το Λιποχώρι Πέλλας.

Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε περιοχή του Αγίου Λουκά και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του τρίτου δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *