Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Βραδινό event αισθητικής, κομμώσεων και εδεσμάτων από τα ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και ΕΔΕΣΣΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ & το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ διοργάνωσαν την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 βραδινό event αισθητικής, κομμώσεων και εδεσμάτων με προσκεκλημένους επαγγελματίες συναφών επαγγελμάτων αλλά και την τοπική κοινωνία. 

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την επίδειξη των CHEF του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ που προσέφεραν ιδιαίτερες γεύσεις σε μορφή finger foods,αλλά και παραδοσιακή σαγκριά με τα εδέσματα να ετοιμάζονται μπροστά στο κοινό.

Ακολούθησε επίδειξη μακιγιάζ από τις Αισθητικούς του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και κομμώσεων από τους Κομμωτές του ΙΕΚ ΕΔΕΣΑΣ σε μοντέλα των οποίων την ένδυση επιμελήθηκαν οι χορηγοί της εκδήλωσης (Νυφικά «Τσιμεντερίδη» και Βραδινά Ενδύματα «πουά»)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε κάλυψη φωτογραφίας και video από τo studio Pantelidis, ενώ μουσικά ο χώρος υποστηρίχθηκε από τον DJ Νίκο Χασάπη και φυσικά από την εμφάνιση των «Σταυρούλα & Νίκο από τα Λυμένα Κορδόνια».

Στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ & το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ως ανεξάρτητες εκπαιδευτικές μονάδες που παρέχουν Επαγγελματική Κατάρτιση πιστεύουμε ότι τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν το έργο των σπουδαστών, που με την καθοδήγηση των Εκπαιδευτών τους αποδεικνύουν ότι πολύ σύντομα η τοπική αγορά θα τροφοδοτηθεί με επαγγελματίες, άρτια καταρτισμένους και με άμεση απορρόφηση από την κατά τόπο ή και ευρύτερη αγορά εργασίας.

Επίσης αποτελεί για όλους μας μια ακόμη εμπειρία εξωστρέφειας στην τοπική κοινωνία με την οποία οφείλουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της και τις δυνατότητές της.

Στόχος μας η ανάδειξη των ευκαιριών που δημιουργεί η οξεία κρίση στη χώρα ώστε να κρατήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό στον τόπο μας, όχι μόνο απλώςγια να μένει εδώ αλλά για να εργάζεται και να ευημερεί.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στο να απολαύσουμε αυτή την όμορφη βραδιά που διοργανώθηκε σε έναν ειδυλλιακό αλλά και επαγγελματικό πολυχώρο με άρτια τεχνική υποστήριξη στο Water Oasis.

Τέλος σας καλούμε να στηρίξετε την Επαγγελματική Κατάρτιση που μπορεί να αλλάξει το «τοξικό» επαγγελματικό τοπίο με στελέχη εξειδίκευσης και επαγγελματισμού. 

Σας περιμένουμε και σε επόμενες δράσεις μας, που θα αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα και τα εφόδια που παρέχει η Δια Βίου Μάθηση και η σύνδεσή της με την αγορά εργασίας μέσω των ΙΕΚ
















Καλό καλοκαίρι σε όλες & όλους

Με εκτίμηση

Ο Διεθυντής των ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος



Ακολουθούν οι ευγενικοί Χορηγοί της εκδήλωσης 

Σαλόνι Νυφικών ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗ

Ενδύματα ΠΟΥΑSuperMarket FAMILY

Σφαγεία Αλμωπίας - ΛΟΥΚΑΝΙΚO ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ

accessories BEYOND

accessories STRASS

studio PANTELIDIS

Βιβλιοπωλείο ΤΟΞΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Καφεκοπτείο ΜΕΝΔΩΝΗ

Γραφικές Τέχνες KEENEYE ART

Ζαχαροπλαστείο ΖΙΛΗ

Ζαχαροπλαστείο ΒΑΔΑ

Τυροκομικά ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ – ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Προϊόντα Αισθητικής ΘΕΑΝΩ ΤΣΑΜΠΑΖΗ

Κοτόπουλα Κωνσταντίας Αφοί ΦΩΤΙΟΥ

Τυροκομικά Τσερκέζος - ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Βιομηχανία σαλιγκαριού ΠΙΛΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μοτοποδήλατα ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

cafe bar WATER OASIS

cafe bar VENTURE

cafe bar B-612

espresso & wine bar COUP

cafe bar PASMALE

cafe bar TRESOR

cafe bar BLUE NOTE

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *