Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Γυμνή στο παράθυρό της προκαλεί καραμπόλα (pic)

Γυμνή στο παράθυρό της προκαλεί καραμπόλα (pic)  Καραμπόλα προκάλεσε μια νεαρή γυναίκα η οποία έκανε ολόγυμνη ηλιοθεραπεία στο παράθυρό της στη Βιέννη! 

Τη σκηνή απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ένας φοιτητής ο Gregory Shakaki ο οποίος είδε τη γυναίκα να έχει ξαπλώσει ολόγυμνη στο παράθυρό της με τα πόδια να κρέμονται έξω από αυτό και τα οπίσθιά της σε κοινή θέα! 

Στη θέα της γυμνής γυναίκας ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του στον μπροστινό του ενώ ο οδηγός που τον ακολουθούσε έπεσε με τη σειρά του πάνω του! 

Όπως δήλωσε ο Michael Kienast άκουσε τον ένα οδηγό να φωνάζει στον άλλο: Καλά δεν βλέπεις που πηγαίνεις; για να λάβει την απάντηση: Συγνώμη αφαιρέθηκα, δείχνοντας του την γυμνή γυναίκα… 

Η κοπέλα πάντως ατάραχη παρά τον χαμό που προκάλεσε κάτω από το σπίτι της, μπήκε μέσα και έκλεισε και τις κουρτίνες...
















Πηγή: newpost.gr








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *