Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Το Ελληνικό σχολείο μέσα από κόμικς και γελοιογραφίες μαθητών (pics)

Όσοι έχουν σχέση με την εκπαίδευση στην Ελλάδα, είτε διδάσκουν είτε ανήκουν στη μαθητιώσα νεολαία, πιστεύουμε ότι θα βρουν εξαιρετικά τα παρακάτω σκίτσα!

Μαθητές της Α΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Λουτρακίου σχεδίασαν τις γελοιογραφίες στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας με θέμα «Το Ελληνικό σχολείο μέσα από κόμικς και γελοιογραφίες».

Οι μαθητές που συμμετείχαν, με αυθορμητισμό, χιούμορ και ταλέντο απέδωσαν με τα σκίτσα τους εκείνο που έχουν στο μυαλό τους για το ελληνικό σχολείο...



Οι συμμετέχοντες εμπνεύστηκαν από τη γελοιογραφία του Μιχάλη Κουντούρη.







Μαθητές οι οποίοι έλαβαν μέρος : Γαβριηλίδης Βασίλειος, Γκιζαριώτη Ζωή, Δρίτσα Βασιλική, Θυμής Αθανάσιος, Κόντη Κωνσταντίνα, Λεπίδα Μαρία, Μπούρδη Τατιάνα, Παντελέου Παναγιώτης, Πέτρου Νίκη, Πύλιο Αρετή, Ροντζώκος Αναστάσιος, Σαμίου Αικατερίνη, Σουρή Άννα Μαρία, Τσάκωνα Ελένη, Τσανάι Ιωάννα, Τσέλα Μπέλα, Τσιλομελέτη Βασιλική, Φόρτη Ελένη.
























































































Πηγή: thessalonikiartsandculture.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *