Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Δωμάτιο ξενοδοχείου… πάνω σε λίμνη! (pics)

Ένα από τα ωραιότερα δωμάτια ξενοδοχείου στον κόσμο είναι χωρίς αμφιβολία το «Shrimp House» στο ξενοδοχείο «Bambu Indah» στο Μπαλί, όπου το τεράστιο γυάλινο δάπεδο επιτρέπει στον επισκέπτη να θαυμάσει την υποβρύχια ζωή, και ιδιαίτερα τις χιλιάδες γαρίδες που κολυμπούν από κάτω!

Από την άνεση του κρεβατιού, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ώρες ατενίζοντας το μπλε της λίμνης, απολαμβάνοντας τη σπάνια ευκαιρία να δουν πολλά καρκινοειδή να κολυμπούν, σε μια έντονη υποβρύχια δραστηριότητα. Με επιπλέον πολλές σύγχρονες ανέσεις, πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, με πλούσια βλάστηση και καταρράκτες, και φιλόξενους κατοίκους, το ξενοδοχείο αυτό φέρνει την ομορφιά της Μητέρας Φύσης στο κατώφλι των φιλοξενουμένων.









 




Πηγή: perierga.gr






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *