Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 26/7 τα Ζώδια!

Η ευτυχία δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αναβάλλεται για το μέλλον, αλλά αντίθετα πρέπει να επιδιώκεται για το παρόν.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αγωνιάς για το αν σε καταλαβαίνουν οι άλλοι και αν μπορείς γίνεις ικανοποιητικά κατανοητός/η και εκφραστικός/η. Η φυσική σου παρουσία θα είναι απαραίτητη σε ένα οικογενειακό τραπέζι, στο οποίο χρειάζεται να παραμείνεις γιατί θα ειπωθούν κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια». Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα δεχτείς μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και η τύχη θα σε ακολουθεί.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Καρκίνο σου προκαλεί έντονη συναισθηματική φόρτιση και χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τον έλεγχο των λόγων σου. Από το απόγευμα και μετά, αλλάζει μια κατάσταση και πιθανόν ένα πρόσωπο που είχατε συγκρουστεί, να σε πάρει τηλέφωνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σταθερότητα στο στόχο είναι αυτή που σε βοηθάει να «πατήσεις στα πόδια σου» και να μην άγεσαι και φέρεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια προσωπική επιτυχία. Μην αποκλείσεις τα κέρδη από μικρά τυχερά παιχνίδια.




Γενικά: Ασχολείσαι με πολύ προσωπικές υποθέσεις, οι οποίες σου δημιουργούν την ανάγκη να μπεις σε τάξη και σε οργάνωση. Σε βοηθούν να κάνεις κάποιες σωστές κινήσεις και νιώθεις μεγάλη συναισθηματική ισορροπία. Ιδιαίτερα, με αυτή τις ικανότητες τακτοποιείς την υπόθεση ενός σπιτιού που σε απασχολεί έντονα.
Ερωτικά: Η ένταση που επικρατεί με ένα Λέοντα θα σε ωθήσει σε μια σχέση όπου θα ξεπεράσεις κάποιες φοβίες και κάποια όρια, που σε εμπόδιζαν να δεις την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεσαι λίγο μίζερος/η και γκρινιάρης/α με τα χρήματα και άλλες οικονομικές ατασθαλίες. Ξαφνικά, όμως, αισιοδοξείς και περνάς στο αντίθετο άκρο.




Γενικά: Καλύπτεις κάποια οικογενειακά μυστικά, των οποίων η απόκρυψη δημιουργεί εμπλοκές στις συγγενικές σχέσεις. Αν αποφασίσεις να παραδεχτείς τα λάθη ή να βγάλεις στην επιφάνεια αυτό που κρύβεις, τότε τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.
Ερωτικά: Φαίνεσαι να εξαρτάσαι από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω και σου δημιουργείται η αίσθηση ότι μένεις παθητικός και άβουλος. Η γνωριμία του συντρόφου σου με την οικογένεια σου θα είναι κάπως αμήχανη αρχικά, αλλά μετά τα πράγματα χαλαρώνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κουραστεί να περιμένεις τα αποτελέσματα από μια συνεργασία. Γι' αυτό παίρνεις μια ρηξικέλευθη απόφαση για να λήξει αυτή η βραδυκίνητη διαδικασία, η οποία οδηγεί, τελικά, σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.




Γενικά: Η ενεργή συμμετοχή σε οτιδήποτε προκύπτει σου προσκομίζει εμπειρίες και σε βγάζει από πολλά προσωπικά αδιέξοδα. Η Αφροδίτη, που είναι στο ζώδιο σου, δημιουργεί όμορφες και ξέγνοιαστες συνθήκες, που όμως οι κοινωνικές υποχρεώσεις τις ακυρώνουν . Προβλήματα με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σε ταλαιπωρούν και σε κουράζουν.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, χρειάζεται να αλλάξεις κάτι ριζικά στη σχέση σου. Εάν αυτή η κίνηση δε γίνει, τότε τα πράγματα πιθανότατα να φτάσουν στο απροχώρητο. Ένας Υδροχόος έχει κάτι καινούργιο να σου δώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι διαπραγματεύσεις που κάνεις σήμερα μπορεί να παραστρατήσουν, οπότε θα χρειαστεί, από την πλευρά σου, ευρύτητα πνεύματος και νέες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την δουλειά σου.




Γενικά: Η Νέα Σελήνη σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να πετύχεις καλύτερα ανταλλάγματα και ποιότητα ζωής. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα λάμψεις με την παρουσία σου και τη λάμψη αυτή θα τη μεταδίδεις και στους γύρω σου.
Ερωτικά: Η ζωή σου συνεχίζεται κανονικά αλλά εσύ αλλάζεις άρδην, βελτιώνοντας και εξελίσσοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να συντονιστείς καλύτερα με έναν Υδροχόο. Με έναν Σκορπιό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά αν γίνει η αρχή, τίποτε δε μπορεί να σας σταματήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτή την φορά δεν αντιστέκεσαι στις αλλαγές και αυτό σε βοηθάει να αφήσεις στην άκρη αρνητικές καταστάσεις που σου έδεναν τα χέρια. Μπορεί να καταλάβεις ότι χρειάζεται να ηγηθείς μιας πρότασης και να πάρεις πρωτοβουλίες για καινούργια, κερδοφόρα εγχειρήματα.




Γενικά: Ανήκεις περισσότερο στους άλλους παρά στον εαυτό σου. Γι' αυτό τώρα αισθάνεσαι ότι πρέπει να απομονωθείς και να προσφέρεις μόνο σε ένα δικό σου άτομο που σε έχει ανάγκη. Πιθανότατα να έχεις κάποιες νέες φιλίες, που όμως προς το παρόν, δε σου δείχνουν ότι θέλουν να είστε συνέχεια μαζί.
Ερωτικά: Η πολύπλοκη σχέση με έναν Υδροχόο σου δημιουργεί τάσεις φυγής, γιατί πιθανόν να τον θέλεις πάρα πολύ αλλά οι απαιτήσεις του να μη συνάδουν με τις δικές σου και τον τρόπο που έχεις μάθει να σχετίζεσαι .
Οικονομικά & Καριέρα: Η αγανάκτηση μερικές φορές που νιώθεις δεν κρατάει για πολύ, γιατί επιλέγεις να αλλάξεις γρήγορα τα δεδομένα που δεν είναι υπέρ σου και είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις που παίρνεις. Τα πράγματα, τώρα, πηγαίνουν εκεί που τα θέλεις εσύ, χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.




Γενικά: Αναγκάζεσαι να συμφωνήσεις με πολλά πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι αυτές τις ημέρες και δε μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Σαν ευέλικτος Ζυγός δε θα επιμείνεις σε κάτι που φαίνεται αφορμή για να συγκρουστείς με τους γύρω σου. Φρόντισε να συντονίσεις τις δυνάμεις και την ευστροφία σου, ώστε να λειτουργήσουν όλα υπέρ σου.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα νιώσεις την εύνοια πάνω σου. Γιατί θα μεταδίδεις τη λάμψη και τη θετική σου ενέργεια. Αυτό σου δίνει ένα προβάδισμα , πετυχαίνεις το καλύτερο για σένα και δικαιώνεσαι. Από το φιλικό σου περιβάλλον, ίσως, γνωρίσεις ένα πολύ λαμπερό άτομο, που θα σε ελκύσει με την πρώτη και θα συνυπάρξετε άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ελέγχεις την ορθότητα των αποφάσεών σου και προτρέπεις και τους συνεργάτες σου να κάνουν το ίδιο για να αποφύγετε λάθος χειρισμούς, που πιθανόν έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες. Χρειάζεται απόλυτη προσοχή και πίστη στο προσωπικό σου όραμα.




Γενικά: Χρειάζεται να πάρεις μια σημαντική απόφαση για ένα σπίτι. Οπότε βάλε τα όλα κάτω και υπολόγισε όλες τις παραμέτρους που συνήθως σου ξεφεύγουν, όπως π.χ. την τοποθεσία σε σχέση με αυτή που κατοικείς τώρα ή την τιμή.
Ερωτικά: Ένας Λέων φέρνει στην επιφάνεια βαθιές αναμνήσεις που σε συγκινούν και σε αναστατώνουν πολύ, σε τέτοιο σημείο που δε ξέρεις τί να κάνεις με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Πιθανόν να επανασυνδεθείτε αλλά καλά θα κάνεις να κρατάς τις επιφυλάξεις σου. Με Καρκίνο έχεις έντονη, συναισθηματική επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάει μια εποχή που θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά ανοίγματα και νέα σχέδια, που σου δείχνουν ότι τα πράγματα τελικά δεν είναι τόσο ανέφικτα όσο νόμιζες.




Γενικά: Βγαίνεις σιγά-σιγά από το αδιέξοδο και μπορείς να διαχειριστείς τα βαριά σου συναισθήματα. Πάντως θα θέλεις και πάλι να βρεις την πηγαία σου χαρά και θα την αναζητήσεις σε εντυπωσιακά και παράτολμα εγχειρήματα .
Ερωτικά: Ανασαίνεις και ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου διάθεση. Θες να ζήσεις και να φλερτάρεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ, την περιβόητη αυτοπεποίθηση σου που πετυχαίνει πάντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια μικρή ανάκαμψη στην εργασία σου. Σήμερα μπορείς να κάνεις νέες επαφές που σου ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες και σε βελτιώνουν επαγγελματικά και οικονομικά.




Γενικά: Αδιαφορείς για την γνώμη των άλλων και αυτό που σε ενδιαφέρει μόνο είναι να προσεγγίσεις το εσώτερο «εγώ» σου. Η προσπάθεια αυτή είναι επίπονη, ειδικά με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, αλλά τουλάχιστον θα έχεις την τόλμη να αντιμετωπίσεις όλες τις αντιξοότητες.
Ερωτικά: Η ιδανική σχέση για σένα δεν υπάρχει. Τώρα έχεις βάλει πολύ «νερό στο κρασί σου» και προσπαθείς να δεις όλες σου τις σχέσεις σε ρεαλιστικές βάσεις και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα. Η επαφή με Λέοντα ή Υδροχόο σε βγάζει για λίγο έξω από τα καθορισμένα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτές τις ημέρες νιώθεις την πίεση της πολλής δουλειά και των αυξημένων υποχρεώσεων. Όμως θα βρεθεί τρόπος να καταξιωθείς, γιατί πάντα δουλεύεις σωστά και αυτό, τελικά, επιβραβεύεται.




Γενικά: Με τη Νέα Σελήνη στον άξονά σου θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, μέσω όμως της προσωπικής προσπάθειας και της θέλησης. Μάλιστα υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι όλα θα τα πάρεις πάλι από την αρχή και θα αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι στους άλλους, η οποία τώρα θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ζεστασιά και προσήνεια.
Ερωτικά: Το ίδιο θα ισχύει και στα ερωτικά σου και κάνεις βήματα που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Διαθέτοντας μεγαλύτερη θέρμη και ζεστασιά, αποδέχεσαι πιο εύκολα το άλλο πρόσωπο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα ασχοληθείς επισταμένως με ένα Λέοντα. Επίσης με έναν Ιχθύ κάτι υπάρχει μεταξύ σας αλλά βρίσκεται ακόμα «στον αέρα».
Οικονομικά & Καριέρα: Επικρατεί μια γενική εύνοια και κάνεις πολλά σχέδια και όνειρα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα νιώσεις ότι κάτι ξεχωριστό μπορεί να σου συμβεί, αν δεν έχει γίνει ήδη. Αρκεί να μην κάνεις υπερβολές.





Γενικά: Βρίσκεσαι σε περίοδο που θέλεις να δώσεις και να προσφέρεις. Όμως να προσέχεις τη μιζέρια που σε διακατέχει συχνά και γίνεσαι, τελικά, το θύμα των περιστάσεων.
Ερωτικά: Ένας Λέων έχει κάτι να σου δώσει, ειδικά σε σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Όλα τα πράγματα κινούνται σε ρυθμούς χαοτικούς και υπάρχουν ίσες πιθανότητες είτε να γίνουν είτε όχι. Μπορεί π.χ. ξαφνικά να σου αρέσει ένα πρόσωπο που δεν έχεις καμία πιθανότητα να γνωρίσεις, γι' αυτό χρειάζεται να χαλιναγωγείς τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσφέρεις τις υπηρεσίες σου με μεγάλη προθυμία, αλλά με απώτερο σκοπό την απόκτηση επαφών με ισχύ και κύρος. Καλό είναι να προσέξεις τα λεγόμενά σου και τον τρόπο επικοινωνίας σου, γιατί μπορεί να «πλανάσαι πλάνην οικτρά».



Πηγη: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *