Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Nέο λογότυπο για τη κινηματογραφική βερσιόν του ΜΜΟ

Οι fans του World of Warcraft μπορούν να αναμένουν τη κινηματογραφική βερσιόν του αγαπημένου τους MMO σε δυο χρόνια από τώρα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την εταιρία παραγωγής Legendary, να παρευρεθεί στη φετινή Comic Con που διεξάγεται στο San Diego ώστε να αποκαλύψει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη πλοκή της ταινίας. Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή σε ειδικό panel.

Προς το παρόν όμως αποκαλύφθηκε το νέο λογότυπο της ταινίας του World of Warcraft.Την ταινία με τίτλο "Warcraft" σκηνοθετεί ο Duncan Jones και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου του 2016.

 
 
πηγη:unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *