Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών κατέπεσε στην ανατολική Ουκρανία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα αεροπλάνο της Μalaysia Airlines με 288 επιβάτες και 15 άτομα πλήρωμα κατέπεσε στην Ουκρανία, κοντά στα ρωσικά σύνορα και όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί. Το Boeing εκτελούσε το δρομολόγιο από το Άμστερνταμ προς τη Κουάλα Λουμπούρ και κατέπεσε στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, στην καρδιά του θερμού ανατολικού μετώπου.

Σύμφωνα με την ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το αεροσκάφος δεν εισήλθε καθόλου στων ρωσικό εναέριο χώρο- όπως προβλεπόταν - και συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία. Το αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 10.000 μέτρων πάνω από το έδαφος και κατέπεσε λιγότερο από 5 λεπτά πριν μπει στον ρωσικό εναέριο χώρο. Το σημείο της πτώσης είναι σε μια περιοχή 80 χλμ βόρεια του Ντονέτσκ.

Σύμφωνα με την ουκρανική Υπηρεσία Εκτάκτων Καταστάσεων, στην περιοχή έχουν εντοπιστεί παραπάνω από 100 σωροί. Τα συντρίμμια του αεροπλάνου και τα διαμελισμένα πτώματα είναι διασκορπισμένα σε ακτίνα 15χλμ από το σημείο της πρόσκρουσης του αεροσκάφους (ΦΩΤ).

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Το αεροπλάνο είναι Μπόινγκ τύπου 777 (όπως το αεροπλάνο φάντασμα της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου) με κωδικό πτήσης MH17.

Η εταιρεία Malaysia Airlines επιβεβαίωσε στο Twitter ότι «έχασε κάθε επαφή» με το αεροσκάφος και υποστηρίζει ότι η τελευταία επαφή που είχε με το αεροσκάφος της ήταν πάνω από τον ουκρανικό εναέριο χώρο.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *