Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Όταν γίνονται όμορφα πράγματα στην Αριδαία - Γράφει ο Τάσος Καλαϊτζής

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 8ου Land Of The Sheep στην Αριδαία, το ialmopia.gr εκφράζει τον θαυμασμό και μοιράζει συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν να γίνονται όμορφα πράγματα στην πόλη μας.



Γράφει ο Τάσος Καλαϊτζής | ialmopia.gr


Για 8η συνεχόμενη χρονιά φέτος πραγματοποιήθηκε το Land Of The Sheep στην Αριδαία. Ένα μουσικό διήμερο γεμάτο από ήχους και κόσμο που αγαπά τη μουσική, ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί πλέον στην πόλη μας.

Για ακόμη μια φορά η οργάνωση ήταν εξαιρετική και χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερη. Από ανθρώπους της περιοχής μας που εργάστηκαν ανιδιοτελώς, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια στο στήσιμο της σκηνής, του φωτισμού, του ήχου κτλ. Μια δουλειά καθαρά επαγγελματική, καθώς μερίμνησαν να υπάρχει μέχρι και δυνατότητα παρακολούθησης των συναυλιών μέσω live streaming για κάποιον που δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί. Σε ένα προσεγμένο και καθαρό χώρο το μουσικό αυτό πάρτι πήρε σάρκα και οστά για ακόμη ένα καλοκαίρι στην Αριδαία.

Αυτά τα παιδιά είναι άξιοι συγχαρητηρίων από όλους εμάς ίσως και από την τοπική κοινωνία, γιατί όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουν την πλημμυρίζει η αγάπη τους και βγάζει προς τα έξω υγεία. Είναι ένα ζωντανό παράδειγμα που μας δείχνει πως αν υπάρχει θέληση μπορούν να γίνουν πολύ όμορφα πράγματα στην περιοχή μας και το κυριότερο στις μέρες μας με ελάχιστη ή καθόλου οικονομική επιβάρυνση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των διοργανωτών του Land Of The Sheep που όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση τους μετά την ολοκλήρωση του διημέρου: "Το μουσικό πάρτι δεν διοργανώνεται από κανένα σύλλογο ούτε από κάτω από την Αιγίδα κανενός δήμου - νομαρχίας - εταιρείας κτλ." Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση αυτών των παιδιών.

Ας μην ξεχνάμε πως πέρα από το καθαρά ψυχαγωγικό κομμάτι της ιστορίας, τα παιδιά αυτά δίνουν τη δυνατότητα σε νέα συγκροτήματα (είτε από την Αριδαία, είτε από διάφορες πόλεις της Ελλάδος) να κάνουν γνωστή τη μουσική τους, από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο μέχρι μπάντες που έχουν διαγράψει την ροκ  πορεία τους στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας και όχι μόνο!

Το ialmopia.gr στήριξε με αναλυτικό ρεπορτάζ (πλάνα από τα Live των συγκροτημάτων, συνεντεύξεις, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, backstage) και θα στηρίζει κάθε τέτοιου είδους ανάλογες προσπάθειες της Αλμωπίας, βοηθώντας στη διάδοση και την ανάδειξη ανθρώπων και πράξεων που εμπνέουν υγεία και πραγματικά το αξίζουν.





 Τάσος Καλαϊτζής | ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *