Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Πάικο Φέστιβαλ: Στους πρόποδες του βουνού δίπλα παγωμένα νερά, καθιερώνεται στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας!

Μια νεα προσπαθεια απο νεους ανθρωπους με μερακι και αγαπη για τον τοπο τους φιλοδοξει να στεριωσει τα τελευταια χρονια στην περιοχη "ρεμα" στην Φουστανης Αλμωπιας!!
 
Το Πaiko festival αποτελει το μοναδικο ισως φεστιβαλ στην περιοχη στους προποδες του βουνου Παικου διπλα απο τα παγωμενα νερα και γραφικα πλατανια του βουνου!!! Στην διαρκεια του φιλοξενει μουσικες , θεατρικα δρωμενα αλλα θεματα που αφορουν την καθημερινοτητα ολων !! Μεσα απο την κοινη αγαπη για την φυση κα τον τοπο μας ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ μικρους και μεγαλους να συμμετασχουν σε αυτη την γιορτη του καλοκαιριου!! 
 
Κοινος στοχος ολων υπο το πρισμα του εθελοντισμου και της συλλογικοτητας ειναι μεσα στα επομενα χρονια αυτη η προσπαθεια να εδραιωθει ανοιγοντας νεους οριζοντες και προοπτικες στα πολιτιστικα δρωμενα της περιοχης!!!! 
 
Σας περιμενουμε εκει ..........
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *