Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Εντοπίστηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη


Στην οδό Υψηλάντου 27, στην περιοχή του Αμαρουσίου εντοπίστηκε διαμέρισμα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια αιματηρής αστυνομικής επιχείρησης το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μοναστηράκι.


Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτροκρατικής, άνδρες της οποίας διαπίστωσαν πως το κλειδί που βρέθηκε στην κατοχή του τρομοκράτη κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ανοίγει την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος, γεγονός που αποδεικνύει πως πρόκεται για το κρησφύγετο του τρομοκράτη, όπου διέμενε με την σύντροφό του, Πόλα Ρούπα και το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, είχε νοικιαστεί πριν από δύο χρόνια με πλαστή ταυτότητα της συντρόφου του, Πόλας Ρούπα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, η σύντροφός του παρουσιαζόταν στους γείτονες ως δασκάλα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι μετά από μαρτυρία της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας, η οποία αναγνώρισε τον συλληφθέντα τρομοκράτη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Ωστόσο, μετά τη σύλληψή του, η ΕΛ.ΑΣ. είχε στρέψει τις έρευνες για τον εντοπισμό του κρησφύγετου στο Μαρούσι, καθώς ο τρομοκράτης είχε επιβιβαστεί από τον Ηλεκτρικό σταθμό της περιοχής, προκειμένου να μεταβεί στο Μοναστηράκι, όπου και έπεσε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.



Το σημείο όπου εντοπίστηκε το διαμέρισμα

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μαζιώτης θα βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον «Ευαγγελισμό», όπου και νοσηλεύεται κάτω από δρακόντεια μέτρα Ασφαλείας.

Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, οι γιατροί που τον παρακολουθούν, θεωρούν πως έχει έρθει η στιγμή για να ξεκινήσει το έργο της ανάκρισης.

Συνεργός του Μαζιώτη εμπλέκεται στην απαγωγή Μυλωνά

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση τρομοκρατίας, που έχει προκύψει μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος Γ.Π. συνεργός του Μαζιώτη, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής ένταλμα σύλληψης, καθώς εμπλέκεται στις ένοπλες ληστείες σε τράπεζα της Ακράτας το 2012 και σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα το 2013, βρίσκεται πίσω και από την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, το 2008. Μία απαγωγή την οποία οργάνωσε, ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Οπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 35χρονος, το "δεξί χέρι" του τρομοκράτη, είναι το άτομο που κατηγορείται ότι έκλεψε αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απαγωγή του επιχειρηματία. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί ερήμην, καθώς δεν παρέστη στο δικαστήριο.

Η εμπλοκή του 35χρονου, τόσο στις ληστείες, όπου "πρωταγωνιστούσε" ο Μαζιώτης, όσο και στην απαγωγή που οργάνωσε ο Παλαιοκώστας αποδεικνύει τη διασύνδεση της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό έγκλημα.



Η πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης

Ένταλμα όμως εκδόθηκε και σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη, περισσότερο για τυπικούς λόγους, αφού έληξε χθες το χρονικό όριο του 24ώρου που προβλέπει η διαδικασία αυτοφώρου.




πηγη:Newsbomb

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *