Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στην Έδεσσα

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τη δημιουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Έδεσσας, μεταξύ του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιάννου, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Κουκουδήμου και του Προέδρου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Φίλιππου Λέντζα.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σύμβαση το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Έδεσσας θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά του το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προσφέροντας δωρεάν προγράμματα δια βίου μάθησης στους πολίτες της περιοχής, ενώ παράλληλα θα απασχοληθεί ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας ως εκπαιδευτές, αλλά και στις διοικητικές υπηρεσίες του Κέντρου.

Η προσφορά των προγραμμάτων δια βίου μάθησης είναι σημαντική για τους συμπολίτες μας που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους βελτιώνοντας τα επαγγελματικά τους προσόντα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και για όσους απλώς επιθυμούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *