Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μανιάτης: Καλή στιγμή για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

«Με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υιοθετήσαμε, η ΑΕΚ, επιτέλους αποκτά το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμης, μπορεί τώρα πια να αποκτήσει ένα σύγχρονο προπονητήριο για όλους τους αθλητές του», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, μετά την υπερψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν μια καλή στιγμή για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για δύο από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ», επισήμανε ο υπουργός.

Καταλήγοντας, στη δήλωσή του ο κ. Μανιάτης τόνισε: «Το ΥΠΕΚΑ θα σταθεί δίπλα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και στο επόμενο χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εκδοθούν οι σχετικές οικοδομικές άδειες και να γίνουν οι αντίστοιχες πολεοδομικές ρυθμίσεις».


seleo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *