Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 12/8 τα Ζώδια!

Κάνε έστω και ένα όνειρό σου πραγματικότητά και θα δεις τι δύναμη θα νιώσεις 


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία η οποία σε απομονώνει από τους γύρω σου. Μπορεί να έχεις ανάγκη να ονειρεύεσαι και να περνάς καλά, γι' αυτό θα αφεθείς γιατί έχεις ανάγκη και από ξεκούραση.

Ερωτικά: Ένα ερωτικό σούρτα-φέρτα με ένα Λιοντάρι σε ανεβάζει, γιατί με τον τρόπο του σε κάνει και νιώθεις ότι είσαι το μοναδικό άτομο για αυτόν/ή. Όμως κι εσύ χρειάζεται να ανταποδώσεις και να κάνεις το ίδιο. Η σκέψη ενός Ιχθύ σου αρέσει πάρα πολύ ως προοπτική σχέσης, αλλά μπορεί μέσα σου να ξέρεις καλά ότι μπορεί να είναι κάτι που δεν θα κρατήσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές, εκεί που είσαι σε μεγάλη ενέργεια και κάνεις πολλά πράγματα μαζί, ξαφνικά νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να μην είσαι πάντα ο αρχηγός και παραδίνεις τα ηνία σε κάποιον άλλο. Αυτό κάθε φορά σε βοηθάει και εμπνέεσαι, γεμίζεις τις μπαταρίες και κάπως ξεκουράζεσαι. Όμως, με αφορμή αυτή τη γενική χαλάρωση, μπορεί να γίνει λάθος και κάπου να χάσεις χρήματα ή να μην υπολογίσεις καλά αυτά που είναι να πάρεις σαν πληρωμή ή να δώσεις σαν αντίκρισμα έναντι πληρωμών ή κάποιας αγοράς. Φρόντισε τουλάχιστον, όσο μπορείς, όταν είναι να γίνει οικονομική συναλλαγή να είσαι παρών/παρούσα.




Γενικά: Έχεις κάποιες αναλαμπές που τελικά αυτές σε βοηθάνε να σηκώσεις οτιδήποτε δύσκολο υπάρχει γύρω σου. Η συναισθηματική σου φύση σε βοηθάει και σου απαλύνει όλα τα βάρη και τις ευθύνες. Ο ύπνος μπορεί να σου κάνει πολύ καλό, καθώς επίσης και η χαλαρή παρέα που κάνεις με φίλους και γνωστούς.

Ερωτικά: Σε έχουν πιάσει τα ρομαντικά σου και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνεις για να μην θεωρηθείς ότι σκέφτεσαι μόνο με την λογική σου και δεν δίνεις σημασία σε τίποτε άλλο. Αλλά επειδή πάντα μια καλή σχέση συνοδεύεται και από ένα καλό φαγητό ή ποτό, γιατί έτσι γίνεται ο καλύτερος συνδυασμός, πιθανόν σήμερα να βρεθείς είτε δίπλα στο κύμα, είτε κάπου πολύ ρομαντικά με ωραία μουσική. Μην αντισταθείς με τίποτε και διασκέδασε με την ψυχή σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναλάβεις ρόλο σωτήρα και πιθανόν να θέλεις να στηρίξεις κάποια άτομα που σε έχουν βοηθήσει. Μόνο φρόντισε να μην το παρακάνεις, γιατί θα χάσεις την ησυχία σου. Θα καταφέρεις πάντως με ένα πολύ εύκολο τρόπο να κερδίσεις από μια υπόθεση που αφορά μια συνεργασία.




Γενικά: Έχεις ένα γενικό μπέρδεμα που σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Δηλαδή μια θέλεις να κάνεις το ένα και μια το άλλο και στο τέλος μπορεί να μην ολοκληρώσεις και κάτι πολύ σοβαρό. Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις ξεκουρδιστεί, αλλά τουλάχιστον δεν αγχώνεσαι για κάτι.

Ερωτικά: Έχεις υποσχεθεί στον εαυτόν σου να μην σου χαλάσει την διάθεση η σχέση σου με ένα Ιχθύ, ή να μην επιτρέψεις να σου αλλάξει για μια ακόμη φορά τα σχέδια. Πως, λοιπόν, κατορθώνει και σου ρίχνει τα δίκτυα και εσύ τσιμπάς; Και με τον Σκορπιό κάτι σοβαρό γίνεται, αλλά τουλάχιστον συμφωνείτε περισσότερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα, τόσο υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλά, χωρίς να το θέλεις, ανακατεύεσαι με πολλά και όχι τόσο χρήσιμα πράγματα και κάπου τελικά μπερδεύεσαι.




Γενικά: Έχεις κάποιες εσωτερικές κατευθύνσεις που σε βοηθάνε να ολοκληρώσεις κάποια κομμάτια της προσωπικότητάς σου. Η παιδικότητα που έχεις μερικές φορές σε βοηθάει να ξεχωρίσεις μέσα στον κόσμο και να προσφέρεις απλόχερα τη φροντίδα σου και την προστασία που νιώθεις για τους άλλους.

Ερωτικά: Η ευαισθησία σου σε βοηθάει στο να κερδίσεις περισσότερο την επαφή με ένα Σκορπιό και μέσα από αυτό θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Μην «χρεωθείς» κάποιες ενοχές που μπορεί να σου προσπαθεί να σου επιβάλλει ένας Αιγόκερως - κράτησε καλύτερα την ηρεμία σου για να μην χαλάσεις το καλό κλίμα που υπάρχει.

Οικονομικά & Καριέρα: Το να συνδεθείς με την «πηγή» ή να ρισκάρεις για να βγάλεις χρήματα θα είναι πολύ πιο εύκολο αυτές τις ημέρες. Μέσα από αυτό θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, αρκεί να έχεις το θάρρος και την τόλμη για την αλλαγή.




Γενικά: Υπάρχει μια καθοδήγηση από την εσωτερική σου φωνή, που σου λέει ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και πάνω από όλα ένα καλό ύπνο ή ηρεμία για να μπορέσεις να βγάλεις τα υπόλοιπα προγράμματα του καλοκαιριού. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, έχεις μεγαλύτερη δικαιολογία να ελέγχεις και να είσαι μπροστά σε όλες τις καταστάσεις, λόγω της έντονης και δυνατής διάθεσης για διεκδίκηση σε όλα τα επίπεδα. Θα υποχωρήσεις όμως γιατί θα νιώσεις ασφάλεια ή διάθεση να γνωρίσεις με ένα άλλο τρόπο τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ερωτικά: Πιθανόν να μην τρέφεις και πολλά αισθήματα για ένα άλλο πρόσωπο, παρόλο που θα επιθυμούσες το αντίθετο. Φρόντισε λοιπόν να κρατάς μικρό καλάθι την ώρα που τάζεις έρωτες, έντονα συναισθήματα και «για πάντα μαζί», γιατί εσύ μπορεί μεν να θέλεις μια μεγάλη και σταθερή σχέση, αλλά πιθανόν να έχεις διαλέξει λάθος πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Καλύτερα σήμερα να μην τρέφεις μεγάλες αυταπάτες και να περιοριστείς σε αυτά που μπορείς όντως να προσφέρεις. Το σωστό από την πλευρά σου είναι να μετράς ισότιμα τις δικές σου δυνάμεις με τους άλλους.




Γενικά: Έχεις κάποια ευαισθησία έναντι των άλλων και κυρίως έναντι των πολύ δικών σου ατόμων. Πιθανόν να νιώθεις ότι έχουν την ανάγκη σου και εσύ να είσαι standby για να τους συμπαρασταθείς. Κυριάρχησε στον συναισθηματικό σου κόσμο με ευστροφία και ρεαλισμό.

Ερωτικά: Η σχέση με Σκορπιό μπορεί να γίνεται όσο περνάει ο καιρός πολύ στενή, αλλά εσύ πιθανόν να μην χαίρεσαι γιατί όλο και κάτι βρίσκεις για να χαλάς την ομορφιά της. Παρατήρησε τον εαυτόν σου και τις τρικλοποδιές που βάζεις για να μην είσαι και πολύ καλά. Μόνο σήμερα μπορεί να αμελήσεις να κάνεις την κριτική σου και την ανάλυση την δέουσα για το πρόσωπο του/της: Ο Τοξότης μπορεί για σένα να είναι ένα πρότυπο που δεν σου ταιριάζει και τόσο πολύ - αλλά σου φτιάχνει το κέφι, οπότε είναι πιθανό να παραβλέψεις ακόμα και κάποιες απιστίες του γιατί δεν τις γνωρίζεις στα σίγουρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ γενικά δουλεύεις πολύ και θέλεις πάντα ένα χέρι βοηθείας, μερικές φορές δυσκολεύεσαι να μην δεις τα προβλήματα του άλλου σε σχέση με την δική σου πρόθεση. Σήμερα νιώθεις ότι έχεις βάλει ένα παραπέτασμα και με αυτό μπορείς και προχωράς χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου κάποιες -πολύ σημαντικές, όπως θα αποδειχτεί- λεπτομέρειες. Για αυτό πρόσεξε - ειδικά αν είναι να υπογράψει για δική σου δουλειά κάποιος άλλος... 




Γενικά: Η γενική αρχή που έχεις, το ότι δεν θέλεις να ανακατεύεσαι σε πολλές δουλειές και λόγια, γιατί στο τέλος μπερδεύεσαι και χάνεις την ενέργειά σου, γενικά σε βοηθάει και δεν βγαίνεις έξω από το παιχνίδι. Όμως πρόσεξε να μην μπλεχτείς άθελά σου γιατί στο τέλος κάπου θα βρεθείς μπερδεμένος/η. Όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον χαλαρό, συνήθως βγάζεις πιο εύκολα την καλλιτεχνική σου φύση.

Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική ψευδαίσθηση και μπορεί οι επιλογές σου να νομίζεις ότι στηρίζονται σε ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά στην πραγματικότητα να είναι μπλεγμένα στην μέση και συναισθήματα λύπης και αδυναμίας. Αυτό θα συμβεί κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ, γιατί με τον τρόπο του θα σε πείσει ότι έχει κάποιο πρόβλημα και κάπου χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Η ιδανική περίπτωση για σένα είναι να βρεις μια πολύ καλή συνεργασία και μέσα από αυτή να κάνεις τα θαύματα που εσύ έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου. Όμως δεν στα φέρνει συνέχεια η ζωή μέσα από αυτό το μονοπάτι, γι' αυτό αρκετές φορές απελπίζεσαι. Μάλλον έχεις καταλάβει κάτι λάθος για τις συνεργασίες σου, και χρειάζεται να κάνεις και πάλι μια αναθεώρηση που επίκεντρο θα είναι ο εαυτός σου και τα γούστα του.




Γενικά: Εσύ νιώθεις καλά και πιστεύεις ότι και οι άλλοι γύρω σου μπορούν να καταλάβουν την έντονη ανάγκη που έχεις για ψυχική ηρεμία. Από εδώ και πέρα θα κάνεις ανοίγματα που δεν τα περίμενες και πολύ, γιατί είναι πολύ πιθανόν να μην αναγνωρίζεις τον εαυτόν σου. Μερικές ημέρες τις κρατάς για σένα και κάπου σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργιες εμπειρίες, ακόμα και στον τρόπο διασκέδασης. Η βοήθεια που θα δώσεις σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ δικό σου, θα σου ανυψώσει το ηθικό ότι κάτι χρήσιμο μπορεί να κάνεις και εσύ.

Ερωτικά: Μην αμφισβητείς ότι μέσα σου νιώθεις περίεργα – ότι δηλαδή σιγοκαίει μια παράξενη λάβα μέσα σου και αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι κάπου, με την άκρη του ματιού σου, θα συναντήσεις ένα Λιοντάρι που το θέλεις εδώ και πολύ καιρό και αμέσως θα γίνει μεταξύ σας κάτι πολύ δυνατό. Ίσως τώρα να μπορείς να μιλάς για σένα και να ζητάς αυτά που θέλεις με μεγαλύτερο ζήλο και τόλμη. Η εκκεντρικότητα ενός Υδροχόου σε κουράζει, αλλά με τον τρόπο σου του δείχνεις ότι θέλεις να είσαστε μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Ελπίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι πολύ δυνατό που θα σε πάει πολύ ψηλά, γι' αυτό έχεις βάλει στόχο πιο μακριά από εσένα. Μην τον χαλάς, επειδή δεν γίνονται όλα τόσο εύκολα όσο περιμένεις. Εδώ χρειάζεται φιλοδοξία και σωστή μέτρηση των δυνάμεων σου. Σήμερα πάντως κάτι θα πετύχεις γιατί δεν έχεις πολύ άγχος.




Γενικά: Κάπου σε έχει πιάσει μια αταραξία και μπορεί να μην κινείσαι και ιδιαίτερα για να κάνεις το οτιδήποτε, οπότε όλα τα κάνεις πολύ βαριεστημένα ή πολύ αργά. Πρόσεξε την κατανάλωση ζάχαρης και αλκοόλ γιατί μπορεί να έχεις ανάγκη να φας περισσότερο από άλλες φορές.

Ερωτικά: Αναζητάς κάπου μέσα σου την ηρεμία και την κατάνυξη και πιθανόν να μην θέλεις να δεις την τρέχουσα πραγματικότητα ή να μην συμμετέχεις ενεργά σ' αυτήν. Γι' αυτό θα είσαι μαζί με τον Ιχθύ και θα κάνετε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, μπορεί να υπάρξουν αυταπάτες μεταξύ σας αλλά δεν κρατάν ευτυχώς για πολύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Χαλάς χρήματα χωρίς να σκέφτεσαι, γιατί κάπως πιστεύεις μέσα σου ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχεις ανάγκη για αργότερα, αφού θα έχεις χρήματα στην άκρη. Μπορεί να υπάρχει στη δουλειά σου ένας κρυφός εχθρός, τον οποίο όμως εσύ με τον τρόπο σου απενεργοποιείς, γιατί δεν σκέφτεσαι και δεν λειτουργείς αρνητικά.




Γενικά: Έχεις δουλέψει για να μπουν κάποιες αξίες στην θέση τους και κυρίως σου αρέσει τα λόγια σου να είναι άκρως συμβατά με τις πράξεις σου. Η ευαισθησία που σε διακατέχει πιθανόν να βοηθήσει να στήσεις κάτι καλό, που θα αφορά κοινωνική προσφορά και υπηρεσία. Τώρα τελευταία, η μουσική και γενικά ο λυρισμός είναι ένα κομμάτι που σου βγαίνει στην επιφάνεια.

Ερωτικά: Έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να διεκδικήσεις ένα άτομο που μέχρι τώρα είχε την μύτη πολύ ψηλά. Όμως τώρα θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου μαζί του, γιατί δεν σε νοιάζει όπως παλιά και όλα είναι πιο εύκολα για σένα στο να το προσεγγίσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Χειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο κάποιες νέες φωνές που ακούγονται από τον χώρο της δουλειάς σου και που σε φέρνουν αντιμέτωπο/η με την αξία σου. Ζητούν από εσένα ακατόρθωτα πράγματα, κατά κύριο λόγο, για τα οποία εσύ σκιάζεσαι μήπως και δεν τα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας, όμως τελικά βλέπεις ότι συμβαίνει το αντίθετο: όχι μόνο κάνεις καλά ότι σου αναθέτουν, αλλά είναι και σχετικά πολύ γρήγορα, οπότε δεν αξίζει να ανησυχείς τόσο φανερά.




Γενικά: Παραμένεις οπαδός της μποέμικης ζωής γι' αυτό, όποτε βρίσκεις ευκαιρίες, του δίνεις και καταλαβαίνει. Πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με το τι έκανε ο ένας και ο άλλος παρά με το τι είναι στη σειρά να κάνεις εσύ τώρα. Ίσως κάπου να φοβάσαι να αναλάβεις όλες αυτές τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν – όμως καλό θα ήταν να θυμάσαι πως δεν πρέπει να καταχραστείς την εμπιστοσύνη που σου έχουν δείξει κάποια άτομα.

Ερωτικά: Η επαφή με τον Παρθένο σου βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που έχουν ξεχαστεί από καιρό. Όμως τώρα θα ξαναζωντανέψουν γιατί έχεις πια την διάθεση να βγεις πολύ δυναμικά έξω από το καβούκι σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μέσα σου την ιδανική στιγμή για κάνεις το άλμα. Βλέπεις ότι οι ευκαιρίες παρουσιάζονται η μια πίσω από την άλλη και εσύ πιθανόν να μην έχεις καταφέρει να βάλεις το νερό στο αυλάκι. Θα γίνει και αυτό, γιατί θα κάνεις μια επιτυχημένη συνεργασία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια.





Γενικά: Η επιθυμία σου να βρεθείς μπροστά και να αντιμετωπίσεις ανοικτά ακόμα και κάτι που σε ενοχλεί πάρα πολύ, είναι για σένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Αλλά αν έχεις την επιμονή και την πίστη ότι θα τα καταφέρεις, θα το κάνεις. Επιμελήσου περισσότερο την εμφάνισή σου γιατί μερικές φορές δείχνεις ατημέλητος/η.

Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλά άτομα και πιθανόν να χάσεις για λίγο την επαφή με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιθανόν να κάνει κάποιες περίεργες αλλά πολύ εκκεντρικές κινήσεις για να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Από την πλευρά σου, κράτα ζεστή την καρδιά σου και μην απομακρύνεσαι με τον παραμικρό λόγο από κοντά του. Ένας Παρθένος θα σε δελεάσει με τον τρόπο του αλλά χρειάζεται σωστή διαχείριση της προσωπικότητάς του εκ μέρους σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις κάποιο κεντρικό νόημα στην δουλειά που κάνεις. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που έχεις ανάγκη, αλλά είναι και ένα συγκεκριμένο στυλ που σε συγκινεί και σου χρειάζεται αυτή την στιγμή για να διασφαλιστείς από τον ανταγωνισμό και γενικά τους αντιπάλους που είναι γύρω σου. 



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *