Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ανατριχιαστική σύμπτωση: Κάθε φορά που ο Άαρον Ράμσει σκοράρει, ένας διάσημος φεύγει από την ζωή! (vid)

Τι κακό είναι αυτό με τον Άαρον Ράμσει, όποτε σκοράρει ένας διάσημος φεύγει από την ζωή. «Θύμα» του αυτή τη φορά ήταν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.


Ο παίκτης της Άρσεναλ σκόραρε στις 10 Αυγούστου στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι και την αμέσως επόμενη ημέρα ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Φυσικά, πρόκειται για καθαρή σύμπτωση, η οποία είναι ομολογουμένως ανατριχιαστική και για του λόγου το αληθές διαβάστε παρακάτω μερικούς από τους διάσημους που «σκότωσε» ο Ράμσει βρίσκοντας δίχτυα…

Η αρχή έγινε στις 2 Μαϊου του 2011, όταν ο Ράμσεϊ βρήκε δίχτυα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και ο Οσάμπα Μπιν Λάντεν την αμέσως επόμενη ημέρα έπεσε νεκρός από τα πυρά των Αμερικάνων πεζοναυτών.

Την ίδια χρονιά ο ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» θα σκοράρει ακόμα ένα γκολ και ο Στιβ Τζομπς θα αποβιώσει αφήνοντας τον κόσμο της τεχνολογίας κενό…

Τον Οκτώβριο του 2011 και πιο συγκεκριμένα στις 19 του μήνα ο Ουαλός διεθνής βρίσκει τρόπο να πετύχει γκολ απέναντι στην Μαρσέιγ για τον θεσμό του Champions League και στις 20 ο Μουαμάρ Καντάφι θα περάσει στον άλλο κόσμο από τα πυρά των αντικαθεστωτικών…

Ένα χρόνο αργότερα, Στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 ο Ράμσεϊ πετυχαίνει ένα πολύ σημαντικό γκολ απέναντι στην Σάντερλαντ και λίγες ώρες μετά τον πανηγυρισμό του η μεγάλη ερμηνεύτρια Γουίτνεϊ Χιούστον θα βρεθεί νεκρή.

Τέλος, στις 30 Νοεμβρίου ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Λονδίνου θα σκοράρει δις απέναντι στην Κάρντιφ και τα ΜΜΕ της Αγγλίας έκαναν την ανάλογη πλάκα για το ιστορικό του.

Ωστόσο, η κατάρα του ξαναχτύπησε και ο γνωστός ηθοποιός Πολ Γουόκερ βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα στη 1 Δεκεμβρίου…

Mάλιστα, πλέον υπάρχει και ανάλογο βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *