Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τι ετοιμάζει η Blizzard για τη 10η επέτειο του World of Warcraft

Τον ερχόμενο Νοέμβριο το World of Warcraft θα συμπληρώσει τα 10 χρόνια λειτουργίας, πιο συγκεκριμένα στις 23 Νοεμβρίου, και επί τη ευκαιρία η Blizzard ετοιμάζει ειδικά events και δώρα για τους πιστούς του αθλήματος. 

Για τον εορτασμό της 10ης επετείου η Blizzard θα δώσει πρόσβαση σε όσους βρίσκονται στο level cap σε ένα ειδικό Raid Finder 40 παικτών του Molten Core και όσοι το ολοκληρώσουν θα λάβουν ένα Core Hound mount και το σχετικό achievement. Ακόμη, για τους λάτρεις των PvP η Blizzard θα επαναφέρει τις μάχες Horde vs Alliance που γινόντουσαν μεταξύ των περιοχών Tarren Mill και Southsore, χάρη στο Battleground mode. 

Όσοι απλά κάνουν login στις 23 Νοεμβρίου θα λάβουν το Molten Corgi pet που βλέπετε στη παραπάνω εικόνα. Την ίδια ώρα οι θιασώτες του World of Warcraft ετοιμάζονται για το Warlords of Draenor expansion που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα. Όλα αυτά καταμεσής της ανακοίνωσης ότι οι συνδρομητές βούτηξαν στα 6.8 εκατομμύρια.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *