Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο Κώστας Καρυπίδης νέος προπονητής της Αναγέννησης Δωροθέας

Σε συμφωνία με τον Κώστα Καρυπίδη κατέληξε η Αναγέννηση Δωροθέας, μετά από αρκετές συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό των Προμάχων.

Ο βετεράνος γκολκίπερ, που σαν προπονητής έχει θητεύσει στον Άρη Λουτρακίου και στους Προμάχους και που αυτή την περίοδο προπονεί τα παιδικά τμήματα του Όλυμπου Αψάλου, θα είναι ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης, που θέλει να κάνει μια καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία με πρώτο στόχο την παραμονή σε αυτή.

Σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού Γιώργου Γρηγοριάδη, ενώ κράτησε στις τάξεις της και τον τερματοφύλακα Πέτρο Νούση.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *