Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Αποκάλυψη Μάριαν Φέιθφουλ: ''Ξέρω ποιος σκότωσε τον Τζιμ Μόρισον''

Ήταν 3 Ιουλίου του 1971, όταν ο θρύλος των Doors, η φωνή και εγκέφαλος της μπάντας, πέρασε για πάντα στην αιωνιότητα.

43 χρόνια μετά τον θάνατο του, η "ντίβα" της ροκ, Μάριαν Φέιθφουλ, έρχεται να κάνει νέες αποκαλύψεις. Μιλώντας στον Independent, κατηγορεί τον τον πρώην σύντροφό της Ζαν ντε Μπρετέιλ, ότι σκότωσε κατά λάθος τον Μόρισον. Υπήρχαν φήμες ότι ο Μπρετέιλ, που ήταν έμπορος ναρκωτικών, έχει ανάμειξη στο θάνατο του τραγουδιστή, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Επισήμως, οι γιατροί παρουσίασαν ως αιτία θανάτου την καρδιακή ανεπάρκεια, η οποία επιδεινώθηκε λόγω υπερκατανάλωσης αλκοόλ. Νεκρόψία δεν έγινε ποτέ, καθώς οι γαλλικές αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, δίνοντας τροφή για θεωρίες συνωμοσίας.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός διέμενε σε ξενοδοχείο του Παρισιού μαζί με τον ντε Μπρετέιλ, με τον οποίο τότε διατηρούσε δεσμό, και που ήταν γνωστός dealer σε διάσημους κύκλους, όταν επισκέφθηκε τον Μόρισον στο δωμάτιό του.

"Είχα ένα περίεργο προαίσθημα. Σκέφτηκα, θα πάρω μερικά Tuinal (βαρβιτουρικά) και να μην είμαι εκεί. Κι εκείνος πήγε να δει τον Μόρισον και τον σκότωσε. Εννοώ, είμαι σίγουρη ότι ήταν ατύχημα", τόνισε η Φέιθφουλ.

"Κάθαρμα. Ήταν τόσο δυνατό το χαστούκι; Ναι. Και πέθανε. Και δεν γνωρίζω κάτι για αυτό. Τέλος πάντων, όλοι όσοι συνδέθηκαν με το θάνατο αυτού του άτυχου τύπου (Μόρισον) είναι νεκροί. Εκτός από μένα", συνέχισε.

Ο Τζιμ Μόρισον βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 27 ετών στις 3 Ιουλίου 1971.

Η Μάριαν Φέιθφουλ μίλησε και για το θάνατο της Έιμι Γουαϊνχάουζ, η οποία πέθανε με παρόμοιο τρόπο με τον Μόρισον, και αυτή σε ηλικία 27 ετών.

"Η Έιμι ήταν πολύ πολύ πολύ επιφυλακτική ως προς εμένα. Ήξερε ότι γνώριζα και δεν ήθελε να μου πει τίποτα. Αυτό ήταν ναρκισσισμός αναμεμειγμένος με μίσος για τον εαυτό της. Το ξέρω καλά", συμπλήρωσε.


news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *