Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Χρυσός για ακόμη μια φορά ο συντοπίτης μας Στέφανος Τζιβόπουλος - Συγχαρητήρια από τους "Ερωτέχνες Αλμωπίας" και το ialmopia.gr

Όπως κάθε φορά σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι πολίτες της Αλμωπίας μας πάντα θυμούνται και εκφράζουν δημόσια τον θαυμασμό τους

και στέλνουν δύναμη σε συντοπίτες μας που πρωταγωνιστούν σε ό,τι και να κάνουν.
Έτσι και οι "Ερωτέχνες Αλμωπίας" μας εκφράστηκαν δημόσια στο facebook, στέλνοντας τους χαιρετισμούς και τις ευχές τους στον πρωταθλητή από τους Προμάχους Αλμωπίας Στέφανο Τζιβόπουλο.




Διαβάστε τι έγραψαν αναλυτικά:


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!ΕΙΣΑΙ "ΧΡΥΣΟΣ" ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! - μαζί με Stefanos E. Tzivopoulos.


To ialmopia.gr δράττεται της ευκαιρίας και θέλει να δώσει συγχαρητήρια και μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα www.ialmopia.gr και να ευχηθεί στον Στέφανο πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.



3 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *