Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου από τη Δόξα Ριζού

Ο αθλητικός σύλλογος ''Δόξα Ριζού'' δημιουργεί Ακαδημία με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας και διάφορα τουρνουά. Έχει συμφωνήσει με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου κλπ. Χρήστο Καρκαμάνη και τον Χρήστο Υφαντίδη να αναλάβουν την προπόνηση των παιδιών.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς και παιδιά να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στη συλλογική μας προσπάθεια. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει σπεύσουν όσο το δυνατό νωρίτερα, για να καταρτίσουμε έγκαιρα τα τμήματα και να οργανώσουμε την καλύτερη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 2/8/2014

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ 60,00 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνει: Σετ προπόνησης, σετ στολή αγώνα, σετ φόρμα φούτερ, σακίδιο πλάτης μικρό, μπουφάν, κάλτσες, μπάλα.

Το κόστος στις αρχές του μήνα είναι 12 ευρώ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6973796172


Δ/Σ ΔΟΞΑΣ ΡΙΖΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *