Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Μην μου στέλνετε mail, είμαι νεκρός» - Διαφημιστής πέθανε αφήνοντας πίσω του ξεκαρδιστική νεκρολογία

Ο φόβος του θανάτου είναι ο πιο συχνός. Θεωρείται λογικό να μην αντέχει κανείς ούτε στη σκέψη της στιγμής που θα αφήσει αυτό το μάταιο κόσμο. Ένας Αμερικανός διαφημιστής όμως όχι απλά δεν ανήκε σε αυτή την κατηγορία, αλλά πέρασε... απέναντι. Άφησε πίσω του μία ξεκαρδιστική νεκρολογία. 

Ο Κέβιν ΜακΓκρόαρτι ήταν έτοιμος από καιρό για το τελευταίο «ταξίδι». Σύμφωνα με το AdWeek, ο 53χρονος είχε ετοιμάσει ένα «μίνι αριστούργημα 500 λέξεων», όπως ονόμασε ο ίδιος την νεκρολογία του, πριν από ένα χρόνο. Η αιτία του θανάτου του; Εφυγε μετά από μακρά μάχη με τη μετριότητα, όπως το έθεσε ο ίδιος στο κείμενό του. 

Σε αυτό, ο ΜακΓκρόαρτι περιγράφει τον εαυτό τον ως έναν άνθρωπο που του άρεσαν οι φάρσες, άφηνε γερό φιλοδώρημα και λάτρευε το σούσι. Μάλιστα, σημειώνει στη νεκρολογία του: «Φίλοι μου, παρακαλώ μην μου στέλνετε mail, είμαι νεκρός». 

Αυτό που μετάνιωσε περισσότερο ήταν πως ως ενήλικας δεν κατάφερε να κάνει τους κατοίκους της Πενσιλβάνια να επαναστατήσουν, ώστε μία μπάρα σοκολάτας να πωλείται στην αρχική τιμή των 35 σεντ. Ο λόγος που απέτυχε; «Μου απέσπασαν την προσοχή πολλές όμορφες γυναίκες». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν διαβάστηκε η νεκρολογία στην κηδεία του διαφημιστή, υπήρχαν αρκετά γέλια και βέβαια δάκρυα. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ο ήχος κινητού, ένας από τους παρευρισκόμενους φώναξε «Σηκώστε το, πιθανότατα είναι ο Κέβιν!». 


Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *