Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Προοπτικές ανάπτυξης του αγροτουρισμού στην περιοχή της Αλμωπίας [ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ]

Το ερωτηματολόγιο αυτό αποτελεί μέρος μιας ερευνητικής προσπάθειας του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η άντληση πληροφοριών και η εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τον αγροτουρισμό και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής της Αλμωπίας.

Επισημαίνεται ότι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της ερευνητικής διαδικασίας ( πτυχιακής εργασίας).

Παρακαλούμε πολύ απαντήστε υπεύθυνα και με προσοχή. Έτσι η παρούσα έρευνα και θα μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε τις πραγματικές σας απόψεις επί του συγκεκριμένου θέματος.Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο.



Για να το συμπληρώσετε πατήστε ΕΔΩ

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *