Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Σύλληψη δυο ανδρών στα Γιαννιτσά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο άντρες ηλικίας 30 και 37 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, με τη συνδρομή αρμόδιου υπαλλήλου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι είχαν παρέμβει στον δίσκο του μετρητή, ώστε αυτός να μην καταγράφει το καταναλωθέν ρεύμα, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται κανονικά η οικία τους με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς αυτή να καταγράφεται.

Η συνολική ζημιά που προκλήθηκε στην Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. ανέρχεται στο ποσό των 294 ευρώ, ενώ η ζημιά αποκατάστασης ανέρχεται στο ποσό των 202 Ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *