Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αντετοκούνμπο: "Τα δάκρυα του Ζήση με έκαναν να καταλάβω"

Η Εθνική ανδρών επέστρεψε από τη Μαδρίτη μετά από την ήττα-αποκλεισμό από τη Σερβία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή με τη "γαλανόλευκη" σε μεγάλη διοργάνωση τονίζοντας πως θα δίνει το παρόν σε κάθε κάλεσμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ήττα του τελευταίου παιχνιδιού από τους Σέρβους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τη Σερβία

"Είχαμε στην πρώτη φάση κάποια καλά παιχνίδια και ήμασταν πολύ καλά, κυρίως από θέμα ψυχολογίας. Έτυχε να έρθει αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι και εμείς σταθήκαμε άτυχοι. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Εθνική και από τα παιδιά και για τις στιγμές που ζήσαμε αυτό το καλοκαίρι, οι οποίες ήταν φανταστικές, αλλά και για την δουλειά που κάναμε, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή. Έμαθα πολλά πράγματα αυτό το καλοκαίρι και ελπίζω του χρόνου με το ίδιο προπονητικό τιμ να πετύχουμε κάτι καλύτερο".

Για τη σημασία που έχει η Εθνική για τον ίδιο

"Σίγουρα ναι, όποτε θα με καλεί η Εθνική εγώ θα είμαι εδώ άμα είμαι υγιής, διότι αυτό είναι πάνω από όλα. Σήμερα έζησα μια στιγμή με τον Ζήση, ο οποίος είναι ένας έμπειρος παίκτης και έχει ζήσει πολλά με αυτήν την ομάδα και τον είδα μετά το παιχνίδι να δακρύζει. Ειλικρινά, για μένα, άλλαξε όλη η εικόνα μου και κατάλαβα τι σημαίνει Εθνική για κάποια παιδιά και ελπίζω μετά από κάποια χρόνια να είμαι και εγώ στην θέση του και να σημαίνει και για μένα τόσα πολλά. Ήδη σημαίνει πάρα πολλά για μένα αυτή η ομάδα".


contra.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *